2 tähden tasoiset halvat hotellit Tallinnassa

Kun etsit halpaa majoitusta Tallinnassa, kahden tähden majoituspaikat tarjoavat yleisellä tasolla erinomaisen vaihtoehdon.

Tämän tasoisissa hotelleissa maksat vain peruspalveluista ja perustiloista, joka näkyy edullisina yöpymisinä, rahaa jäädessä enemmän muiden ostosten tekemiseen.

Useissa kahden tähden hotelleissa lisäpalveluita, kuten päivittäinen aamiainen, on ostettavissa erikseen.

Tatari 53 Hotel
Tatari 53
10134 Tallinna

Tatari 53 Hotel Tallinna

Tallinnan 2 tähden hotelleista Tatari 53 sijaitsee keskeisellä paikalla kaupunkia, noin 700 metrin päässä vanhastakaupungista ja A le Coq Arena stadionilta.

Hotellista löytyy yhteensä 36 huonetta viiden kerroksen alueella. 28 huoneista on kahden hengen tai tuplahuoneita ja 8 yhden hengen huoneita king size sängyllä.

Huoneissa on vakiovarustuksena mm. kaapeliteevee (yli 50 kv. kanavalla), puhelin, sekä kylpyhuone suihkulla ja lattialämmityksellä.

Muina tiloina hotellista löytyy mm. lobbybaari, 43-asiakaspaikan kokoinen caffeteria (sisääntulokerroksessa), ja PC-huone asiakaskäyttöön.

Center Hotel
Fr. R. Kreutzwaldi 24
10120 Tallinna

Center Hotel Tallinna

Kahden tähden tasoinen Center Hotel sijaitsee aivan Tallinnan keskustassa, noin 15 minuutin kävelymatkan etäisyydellä vanhastakaupungista ja kuuluisasta Kadriorgin puistosta (joka sisältää mm. Kadriorgin palatsin).

Hotellin huoneet ovat yksinkertaisesti sisustettuja, ja useimmat sisältävät tauluteeveen satelliittikanavilla varustettuna.

Huoneista löytyy vaihtoehtoja sekä omalla kylpyhuoneella että jaetuilla kylpytiloilla varustettuina, ja osassa huoneita on mukana jääkaappi.

Huoneluokat ovat yhden hengen economy huone (10 m2), economy twin-huone (12 m2), perhehuone (35 m2), standardi twin-huone (20 m2), ja twin-huone jaetulla kylpyhuoneella (12 m2).

Center Hotel tarjoaa asiakkailleen buffet aamiaisen päivittäin rakennuksen ravintolassa, joka sisältää kattauksena sekä kansainvälisiä että virolaisia erikoisuuksia.

Hotel G9
Gonsiori 9
10147 Tallinna

Kartta Hotelli G9

Majoituspaikkana Tallinnassa Hotel G9 on kompaktikokoinen ja mukava hotelli Gonsiori 9:ssä olevan rakennuksen kolmannessa kerroksessa.

Alue kuuluu Tallinnan keskustan arvokkaampiin kohteisiin, kävelymatkan päässä vanhastakaupungista ja läheisistä kaupungin viihde-elämän vaihtoehdoista.

Läheltä löytyy muun muassa ravintoloita, teattereita, baareja, tavarataloja, kasinoita, elokuvateatteri, ja posti.

Pääset aivan vierestä matkaavilla busseilla, raitiovaunuilla, ja johdinautoilla eteenpäin kaikkiin Tallinnan kaupunginosiin nopeasti, myös satamaan.

Kustakin G9 hotellin 23 huoneesta löytyy suihku, WC, televisio, ja puhelin, ja jos kohtaat ongelmia, vastaanotto on käytettävissäsi 24h.

Aamiaispalvelu ei toimi hotellin itsensä tiloissa, vaan voit tilata sen läheiseen kahvila Narvaan.

Lilleküla Hotel
Luha 18
10131 Tallinna

Hotel Lillekula Tallinna

Kahdellä tähdellä varustettu Lilleküla Hotel on kodikas ja rauhallisella alueella sijaitseva hotelli Tallinnan keskustan tuntumassa, mm. noin 200 m A Le Coq Arena jalkapallostadionilta.

Hotellin kolmessa kerroksessa on yhteensä 33 huonetta, joista 28 on tyyliltään tupa/kaksoishuoneita, 3 triplahuonetta, ja 2 perhehuonetta.

Kussakin huoneessa on vakiovarustuksena WC, suihku, SAT-TV, puhelin suoravalinnalla, sekä laajakaista internet.

Voit tilata hotellissa myös kauneussalonki palveluita, kuten käsi-ja jalkahoitoja.

Alexi Villa
Sihi 49
11622 Tallinna

Alexi Villa Tallinna

2 tähden majoituspaikka Alexi Villa on erinomainen vaihtoehto, jos etsit halpaa yöpymispaikkaa rauhallisessa osassa Tallinnaa.

Hotellina Alexi Villa on 14-paikkainen huvila, vain 5 km päässä Tallinnan kaupungin keskustasta.

Rakennuksesta löytyvissä huoneissa, 5 tuplahuoneessa ja 1 sviitissä, on vakiovarusteena kaikki modernit mukavuudet, kuten puhelin, TV, sekä kylpyhuone suihkulla ja WC:llä.

Hotellin asiakkaana voit käyttää myös talosta löytyvää saunaa sekä kompaktikokoista kokoushuonetta.