Edulliset hotellit Tallinna – 3 tähden majoituspaikat

Katsaus edulliset hotellit Tallinna vaihtoehtoihin 3 tähden majoituspaikkojen kategoriassa, mukaanlukien mm. Metropol (Roseni 13), Hestia Hotel Seaport (Uus-Sadama 23), sekä Hestia Hotel Susi (Peterburi tee 48).

Erilaisista Tallinnan halvat hotellit vaihtoehdoista 1 ja 2 tähden hotellit ovat yleensä hyvin vaatimattomia, ja niistä saattaa puuttua jopa keskeisiä ominaisuuksia (kuten vessa tai suihku omassa hotellihuoneessa).

Valitsemalla kolmen tähden hotellin, varmistat yleensä kaikkien olennaisten hotellipalveluiden tarjonnan, mukaanlukien toimivan internetin, asiakasystävällisen palvelun, ja hyvässä kunnossa olevat majoitustilat.

Halvimmat näistä tasokkaammista Tallinnan majoituspaikoista löytyvät etenkin Lennart Meri lentokentän, sataman, Tallinna bussijaam bussi-aseman, sekä Balti Jaam rautatieaseman läheisyydestä.

Metropol
Roseni 13
10111 Tallinn
metropol.ee/hotel/

Metropol hotellit Tallinna - Edulliset hotellit Tallinna.

Kolmen tähden Metropol Hotel sijaitsee kävelymatkan päässä Tallinnan satamasta (500 m), aivan kaupungin ytimessä, restauroidussa Rotermannin kaupunginosassa.

Lyhyen kävelymatkan päässä ovat myös vanhakaupunki (200 m) sekä keskeiset keskustan nähtävyydet ja kauppakeskukset.

Edullisuudestaan huolimatta kyseessä on erittäin moderni, viihtyisä, ja tasokas majoituspaikka sekä turisteille että bisnesmatkustajille.

Hotellissa on kaikkiaan 149 huonetta, mukaanlukien 11 standardihuonetta saunalla, 5 juniori sviittiä saunalla, sekä 1 sviitti saunalla ja jacuzzilla.

Metropol käyttää asiakas-internetiinsä langattomia Wifi yhteyksiä, jotka kattavat koko rakennuksen. Paikan palveluihin kuuluvat myös kauneussalonki, sauna, ja ravintola-kahvila.

Hestia Hotel Seaport
Uus-Sadama 23
10120 Tallinn
hestiahotels.com/seaport/fi/

Hestia Hotel Seaport Tallinna - Edullinen hotelli Tallinnassa.

Jos haluat hotellin aivan Tallinnan sataman D-terminaalin vierestä, Hestia Hotel Seaport on erinomainen 3 tähden edullinen vaihtoehto.

Sataman D-terminaalin (jota käyttävät Tallinkin Helsinki-Tallinna laivat) lisäksi hotellilta on lyhyt kävelymatka vanhaankaupunkiin, Nautica kauppakeskukseen, ja Tallinnan ydinkeskustaan. Läheltä löytyy myös bussipysäkkejä vaikkapa lentokentälle jatkamiseen.

Hotelli on kokonaisuutena 107 huoneen kokoinen, yksityiskohtiin kuuluessa viihtyisästi valitut huoneiden väripaletit ja ympäristöystävälliset korkkilattiat.

Palveluina majoituspaikassa ovat tarjolla esimerkiksi saunatilat viidennessä kerroksessa (josta löytyvät myös hotellin konferenssitilat).

Hestia Hotel Susi
Peterburi tee 48
11415 Tallinn
hestiahotels.com/susi/fi/

Edulliset hotellit Tallinna - Hestia Hotel Susi.

Kolmen tähden edullinen Hotel Susi on suosittu majoituspaikka etenkin lentokenttää (Lennart Meri Lennujaam) ja Tallinnan pääbussiasemaa (Tallinna Bussijaam) käyttävien keskuudessä, sillä nämä molemmat ovat vain 2 km päässä hotellilta.

Pääset hotellilta lentokentälle ja bussiasemalle nopeasti sekä rautiovaunuilla (joiden pysäkki on aivan hotellin vieressä) kuin myös taksilla.

Läheltä majoituspaikkaa, kävelymatkan päästä, löytyy myös esimerkiksi joukko Tallinnan parhaisiin kuuluvia rauta-ja sisustuskauppoja.

Hotellista löytyy kaikkiaan 99 huonetta, mukaanlukien 4 joissa varustelutasoon sisältyy sauna. Palveluihin kuuluu sisääntulotason ravintola, lobbybaari, 2 saunaa, biljardipöytä, sekä kauneushoitola.

Go Hotel Shnelli – edulliset hotellit Tallinna
Toompuiestee 37
10133 Tallinn
gohotels.ee/fi/

Go Hotel Shnelli - edulliset hotellit Tallinna.

Hotellina Go Hotel Shnelli, jota operoi virolainen AS Go Group, kuuluu maan suurimpaan turisti-ja matkustuspalveluita tarjoavaan konserniin.

Jos olet matkaamassa Tallinnasta eteenpäin junalla, vaikkapa Pietariin (kaksi lähtöä per päivä, junayhtiönä Go Rail/FPK), majoituspaikka sijaitsee erinomaisella paikalla, aivan Balti Jaam juna-aseman yhteydessä.

Rautatieterminaalissa, jonne on hotellilta kulkuväylänä lasigalleria, löytyy palveluina mm. 100 paikkainen Ravintola Travel, matkailupalveluita lipunmyynteineen, kauppoja, ja kasino.

Vanhakaupunki nähtävyyksineen on lisäksi kivenheiton päässä hotellilta ja satamaan on vain kohtuullinen kävelymatka.

7-kerroksisessa hotellissa on kaikkiaan 138 huonetta, mukana myös perhehuoneita.

Tähetorni Hotell – edulliset hotellit Tallinna
Tähetorni 16
11625 Tallinn
thotell.ee

Tähetorni Hotell Tallinna.

Tähetorni Hotell on erittäin edullinen 3 tähden majoitusvaihtoehto Tallinnassa.

Paikan edullisuuden selittää osaltaan hotellin sijainti, 9 km keskustasta, viheriäässä ja rauhallisessa Nõmmen kaupunginosassa.

Majoituspaikan kohokohtiin lukeutuvat sen rakennuksen romanttiset tornit ja terassit, pyöreät arkkitehtuuriset elementit, sekä punatiiliset rakennusratkaisut, jotka luovat satulinnan oloisen kokonaisuuden.

Hotellista löytyy kokonaisuudessaan 38 huonetta neljässä kerroksessa, mukana 2 tasokkaampaa juniorisviittiä.

Tähetornin palveluihin kuuluvat lobbyaula takkoineen, jossa voit rentoutua takkatulen ääressä teeveetä katsoen, drinkin ja välipalan ääressä. Paikka tarjoaa lisäksi ravintolan, jonka yksityiskohtiin löytyy viihtyisä kesäterassi.

Jos haluat käydä lenkkeilemässä hotellin lähimaastossa lomasi aikana, hyviä valaistuja reittejä lähellä tarjoavat mm. Glehni-puisto ja Harku-metsä.