3 tähden Metropol Tallinna hotelli

Kolmen tähden tasoinen majoituspaikka Metropol Hotell Tallinna sijaitsee erinomaisella paikalla Helsingistä lautalla Tallinnaan tulevien näkökulmasta, osana uudistettua Rotermannin kaupunginosaa.

Vain lyhyen kävelymatkan päässä hotellilta löytyvät mm. vanhakaupunki (200 m), useita kauppakeskuksia (ml. Rotermannin oma moderni kauppakeskus), satama (500 m), sekä joukko keskeisiä nähtävyyksiä.

Metropol Hotell Tallinna

Hotellirakennuksena Metropol on moderni, mutta samanaikaisesti toteutettu mukavaksi ja korkeatasoiseksi majoituskohteeksi kaupungissa vieraileville.

Koko hotellin rakennus on Metropolin langattoman laajakaistan aluetta, mukaanlukien Metropolin 2 konferenssihuonetta, jotka ovat erinomaisesti varusteltuja erilaisia tapaamisia, seminaareja, ja koulutustilaisuuksia varten.

Hotellista löytyy oheispalveluina myös kauneussalonki, sauna, ja kahvila-ravintola Berlin.

Metropol Hotell Tallinna
Roseni 13
10111 Tallinna

Huoneiden suhteen rakennuksesta löytyy yhteensä 149 vaihtoehdon kokoelma, mukana 11 standardihuonetta saunalla, 5 junior-sviittiä saunalla, sekä 1 sviitti saunalla ja jacuzzilla.

Metropol Hotell huone Tallinna

Kaikista huoneista löytyy satelliitti-TV, puhelin suoravalinnalla, sekä kylpyhuone suihkulla.

Neljä hotellin rakennuksen kerroksista on varattu savuttomille huoneille, ja kaksi tupakoivien huoneille.

Muista tiloista Metropolin ravintola, kahvila, ja lobbybaari sijaitsevat sisäänkäyntikerroksesta.

Metropol Hotell Ravintola Berlin

Ravintola Berlin on moderni, 80 paikkainen á la carte ravintola, jossa aamuisin tarjoillaan runsas aamiaisbuffet ja muina aikoina voimassa on kv. keittiön mukainen á la carte menu.

Kahvila on kooltaan 60-paikkainen, ja tarjoaa lobbybaarin tavoin mukavan ja intiimin ilmapiirin, jossa voit rentoutua kaupungilla vietetyn päivän jälkeen kahvin ja drinkkien seurassa.