4-tähden Tallinna City Hotel

Aivan Tallinnan ydinkeskustassa sijaitseva neljän tähden Tallinna City Hotel on suomalaisten turistien ja liikematkaajien suosima tasokas kaupunkihotelli.

Aivan vastapäätä hotellin rajoitusta löytyy kaupungin kuuluisin kauppakeskus, Viru Keskus, ja lyhyen kävelymatkan päässä on myös muita tavarataloja ja ostoskeskuksia (kuten Rotermannin kaupunginosa).

Tallink City Hotel Tallinna

City hotellissa majoittuessasi olet lisäksi vain lyhyen kävelymatkan päässä Tallinnan tärkeimmästä nähtävyyskokonaisuudesta, keskiaikaisesta ja erinomaisesti säilyneestä vanhastakaupungista.

Toisaalta urbaanina hotellina lähellä kaikkia merkittäviä yrityksiä ja kaupungin finanssikeskusta, Tallink City Hotel on erinomainen valinta myös liikematkustajille.

Näitä liikematkustajia ja ryhmämatkalaisia varten City hotellin oheispalvelusita löytyy joukko konferenssihuoneita, joissa on helppo järjestää esimerkiksi asiakastapaamisia tai koulutuspäiviä.

Liikelounaiden ja energisten illallisten suhteen hotellista löytyy Ravintola City.

Voit palautua päivän stresseistä myös hotellin kauneus-ja terveyspalveluissa, kauneusssalonki Hera Beauty & Wellness hoitajien ammattitaitoisissa hoidoissa.

Virallinen opasvideo Tallink City hotellin tiloihin (tosin venäjänkielellä, mutta näet videosta hyvin miltä hotellin tilat näyttävät):

Muita keskeisiä palveluita Tallinkin City Hotel rakennuksessa ovat 24h vastaanotto, valuutanvaihto (vastaanoton yhteydessä), tavaransäilytys, autoparkkeeraus, lobbybaari Piano, yökerho Cellar, huonepalvelu, sekä ilmaisia sanomalehtiä vastaanoton aulassa.

Autoparkkeerausten suhteen löydät yksityisiä, maksullisia parkkipaikkoja hotellin sisäpihalta, jos siellä on tilaa. Hotellin antamien tietojen mukaan paikkoja ei voi varata etukäteen.

Tallink City Hotel
A. Laikmaa 5
10145 Tallinna

Huonevalikoima Tallink City hotellin rakennuksessa sisältää yhteensä 332 mukavasti sisustettua huonetta: 257 Standard huonetta, 25 Superior huonetta, 34 Double de Luxe huonetta, 7 Junior sviittiä, 6 sviittiä sekä 3 Royal Suites sviittiä.

Vakiovarusteluna kussakin huoneessa on minimissään ilmastointi, ilmainen laajakaista internet yhteys, TV (satelliitti kanavin), puhelin, tallelokero, minibaari, kuin myös suihku tai kylpyamme.

Standard huone Tallink City Hotel

Standard-huoneluokka sisältää vierashuoneita, jotka ovat viihtyisästi sisustettuja ja mukavia oleskella.

Osasta Standard-huoneita on näkymät hiljaiselle sisäpihalle, kun taas lopusta huoneita näkymät ovat vilkkaaseen kaupungin ydinkeskustaan päin.

Tästä huoneluokasta löytyy erikoisvarusteltuja allergiahuoneita.

Tallink City Hotel tarjoaa kaikkiaan 282 Standard huoneen valikoiman, keskikooltaan 14 neliömetriä. Kussakin huoneessa on joko isokokoinen kahden hengen (double) sänky tai kaksi erillistä (twin) sänkyä.

Mukavuuksiin kussakin Standard-huoneessa lukeutuvat minibaari, työpöytä, ilmainen WiFi internet, tallelokero, ilmastointi, puhelin, TV, suihku, ja hiustenkuivaaja.

Superior huone Tallink City Hotel Tallinna

Superior huoneet, joiden ikkunanäkyminä on hiljainen sisäpiha, ovat puolestaan tilavia, mukavia huoneita, kauniilla sisustuksella varustettuna.

Näihin huoneisiin voi tilata myös maksimissaan kaksi ylimääräistä sänkyä (yksi aikuisten sänky ja yksi lasten sänky).

Superior huoneissa, joita on yhteensä 25 kpl, löytyy lisäksi tarvikkeet kahvin & teen laittoon, ja kylpyhuoneista ylimääräisiä, laadukkaita hygieniatuotteita.

Keskimäärin 20 m2 kokoisten Superior-huoneiden kokoonpano sisältää kaksi erillistä (twin) sänkyä, työpöydän, minibaarin, ilmaisen WiFi internetin, tallelokeron, ilmastoinnin, TV:n, sekä kaapin.

Double de Luxe huone Tallink City Hotel Tallinna

Elegantisti sisustetut ja yhdellä isolla kahden hengen (double) sängyllä varustetut Double de Luxe huoneet edustavat nimensä mukaisesti yltäkylläistä majoittumista keskellä kiireisintä Tallinnaa.

Double de Luxe huoneita, joiden keskimääräinen koko on 34,7 m2, löytyy Tallink City Hotel rakennuksesta kaikkiaan 34 kpl valikoima.

Näihin huoneisiin voi saada lisäsänkyjä maksimissaan kahdelle henkilölle. Double De Luxe huoneisiin kuuluu yöpymisen hintaan ilmainen parkkeeraus (jos ilmaisia parkkipaikkoja on vielä jäljellä).

Perusvarusteluna näissä huoneissa on mm. minibaari, työpöytä, ilmainen WiFi yhteys, tallelokero, ilmastointi, puhelin, TV, kaappi, suihku tai kylpyamme, sekä hiustenkuivaaja.

Junior Suite sviitti Tallink City Hotel Tallinna

Junior sviitit ovat upealla sijainnilla hotellin rakennusta, yhdennessätoista kerroksessa, korkeudella, josta on erinomaiset näkymät ympäröivään Tallinnan kaupunkiin.

Nämä sviitit ovat luonteeltaan tilavia, valoisia yhden huoneen asuintiloja (keskimäärin kooltaan 38 m2), joiden sänkynä on yksi kahden hengen (double) sänky.

Yöpymisen hintaan Junior-sviittien suhteen lukeutuu aina ilmainen parkkeeraus (jos tähän varattuja parkkipaikkoja on vielä jäljellä). Huoneisiin saa myös lisäsänkyjä, maksimissaan kahdelle henkilölle.

Junior-sviittiluokan huoneissa, joita on yhteensä 7 kpl, vakiovarustukseen kuuluvat minibaari, työpöytä, ilmainen WiFi internet, tallelokero, ilmastointi, TV, istuinalue sohvalla, vaatekaappi, suihku tai kylpyamme, kylpytakki ja tohvelit, hiustenkuivaaja, sekä housuprässi.

Suite Tallink City Hotel Tallinna

Tallink City Hotel tarjoaa myös luksusmaisia Double sviittejä, yhdellä leveällä sängyllä, rakennuksen yhdennessätoista kerroksessa.

Nämä sviitit, joita on 6 kpl, sisältävät hyvin toimivan loungen, klassiseen tyyliin toteutetun sisustuksen, kuin myös erittäin mukavan, rauhallisiin värisävyihin toteutetun makuuhuoneen.

Double sviittien hintaan kuuluu mukaan aina ilmainen ajoneuvon parkkeeraus (mikäli tähän varattuja parkkipaikkoja on vielä jäljellä).

Kooltaan huoneet ovat: lounge 27,5 m² + kylpyhuone 5,7 m² + makuuhuone 18,3 m² = 51,5 m². Koska näistä huoneisto löytyy runsaasti tilaa niihin saa lisäsänkyjä, maksimissaan kahdelle henkilölle.

Peruskokoonpanossaan Double sviiteistä löytyy minibaari, työpöytä, erillinen lounge ja makuuhuone, ilmainen WiFi yhteys, tallelokero, ilmastointi, kylpytakki ja tohvelit, housuprässi, kaappi, kylpyhuone suihkulla tai kylpyammeella, sekä hiustenkuivaaja.

Royal Suite Tallink City Hotel Tallinna

Parhainta luksusta hakeville Tallink City hotellista löytyy oma kategoriansa, Royal Suite sviitit, joita on kolme kappaletta yhdennessätoista kerroksessa, upein näkymin Tallinnan keskustaan.

Kooltaan nämä Royal sviitit ovat 54,5 m2, ja niiden hintaan kuuluu aina ilmainen parkkeeraus (jos tähän varattua parkkitilaa on vielä tarjolla).

Royal sviiteistä löytyy varusteluna yksi kahden henge (double) sänky, minibaari, työpöytä, ilmainen WiFi internet, tallelokero, puhelin, TV, istuinalue sohvalla, vaatekaappi, kylpyhuone suihkulla tai kylpyammeella, kylpytakki ja tohvelit, hiustenkuivaaja, ja housuprässi.

Voit halutessasi saada Royal Suite huoneisiin myös lisäsänkyjä, maksimissaan kahdelle henkilölle.

Tasokkaana hotellina City hotellista löytyy tasokas ravintola, baari,
sekä iltaklubi.

Näistä Ravintola Cityn tarjonta koostuu a la carte klassisine ruokineen, lobbybaari Piano puolestaan on paikka, josta löydät herkullisia kahveja ja virvokejuomia, ja Nightclub Cellar on rentouttava iltaklubi viimeisempine tanssihitteineen.

Ravintola City Tallink City Hotel Tallinna

Ravintola City, joka on avoinna ma-la klo 12-23, edustaa sisustukseltaan ja ruokalistaltaan klassista tyyliä, aivan moderneimman Tallinnan ydinkeskustassa.

Paikka soveltuu muun muassa yksityisiin bisnestapaamisiin ja elämyksellisiin tapaamisiin ystävien seurassa.

City ravintolan ruokalistalta löytyvien liharuokien raaka-aineet on tuotettu paikallisesti, ja valmistettu herkullisiksi makuelämyksiksi. Menun kalaruoat on toteutettu perinteisten reseptien mukaisesti.

Valikoimista löytyy myös terveiden elämäntapojen inspiroimia salaatteja, keittoja, sekä herkkuja jälkiruokalistalta. Kaikkea tätä kruunaa kaupungin parhaiden asiantuntijoiden kokoama viinilista.

Useat asiakkaat ovat tulleet vakioasiakkaiksi ruokailtuaan Ravintola Cityssä etenkin lounasaikaan, jolloin hyvä ruoka, edullinen hinta, ja toimiva palvelu ovat erityisen arvokkaita elementtejä keskellä kiireisintä osaa päivästä.

Hotelliasiakkaana pääset aamuisin tutustumaan Ravintola Cityyn, joka löytyy sisäänkäyntikerroksesta, sen rikkaan buffet aamispöydän muodossa.

Mikäli et toisaalta ole asiakkaana hotellissa, voit käydä kuitenkin aloittamassa päiväsi paikan buffet aamiaisen merkeissä, edulliseen hintaan.

Aamiaisbuffet on katettuna ravintolassa ma-pe klo 7-10 ja la-su (sekä kansalliset lomapäivät) klo 8-11.

Lounas on puolestaan tarjolla arkipäivisin (poislukien kansalliset lomapäivät), ja sisältää maukkaita, nopeasti syötävissä olevia ruokavaihtoehtoja, ja yltäkylläiseksi tekeviä annoksia.

Huomaa että et voi varata lounasmenun annoksia. Ne ovat tarjolla vain tilauksen yhteydessä ja maksettavissa paikan päällä.

Lounasaika Ravintola Cityssä on ma-pe klo 12-15.

Muina aikoina (ma-la klo 12-23) voimassa on Cityn à la carte ruokalista, ruokailutiloina ollessa koko ravintolan 56-paikkainen sali.

Lobbybaari Piano Tallink City Hotel Tallinna

Muista Tallink City Hotel ravintola- ja baaripalveluista keskeinen on lobbybaari Piano, joka on avoinna asiakkaille ma-su klo 08-03.

Lobbybaari on kohtaamispaikkana rento tapaamistila, ja suosittu etenkin keskeisen sijaintinsa ansiosta.

Sisäänkäyntikerroksessa sijaitseva baari tarjoaa asiakkailleen maukkaita kahveja, virkistäviä juomia, sekä cocktaileja.

Hyvä aika käydä pianobaarissa on perjantai- ja lauantai-iltaisin, jolloin viihdykkeenä on live-pianomusiikkia.

Yön tuntien saapuessa yksi Tallinnan parhaista yökerhoista löytyy Tallink City hotellista, Nightclub Cellar, joka on avoinna pe-la klo 22-03.

Pohjatasolta rakennusta löytyvä yökerho onkin keskeisiä Tallinnan viikonlopun juhlinnan keskuksia, ja tarjoaa kohokohtina mm. valoshown sekä parasta tanssimusiikkia illan ja yön läpi.

Nightclub Cellar on ollut suosittu tila esimerkiksi syntymäpäivien viettoon, ja näiden juhlien vieraille voidaan tarjota pientä purtavaa ja syntymäpäiväkakkua illan mittaan.

Konferenssihuone Tallink City Hotel Tallinna

Tallink City hotellin keskeinen sijainti on tuonut kysyntää myös sen konferenssi-ja tapaamistiloille, joita voit käyttää muun muassa seminaarien, koulutuspäivien, tai asiakastapaamisten järjestämiseen.

Rakennuksen konferenssihallit ja tapaamistilat löytyvät yhdennestätoista kerroksesta, tarjoten hienot näkymät Tallinnan kaupunkikeskustaan.

Modernein osa konferenssitiloja on kuitenkin hotellin kolmannessa kerroksessa, ja sieltä löytyy tilaa kaikkiaan 133 henkilön kokoisia tapahtumia varten.

Kaikissa näissä konferenssitiloissa ja tapaamishuoneissa on vakiovarusteluna mm. konferenssiteknologia, ilmastointi, sekä ilmainen WiFi internet yhteys.

Konferenssihalleista löytyy fläppitauluja merkintätusseineen, piirtoheittimiä, esityskankaita, sekä kirjoituspaperia ja kyniä kaikille osanottajille.

Catering palveluina hotellista saa erilaisia kokonaisuuksia kahvitaukojen viettoon, sekä ryhmämenut isompien seurueiden ruokailuja varten.

Voit organisoida konferenssikeskuksessa esimerkiksi erilaisia vastaanottoja ja gaala-illallisia.

Muista City Hotel palveluista tarjolla on esimerkiksi saunoja. Yöpymishintaan hotellissa kuuluukin mukaan aina pääsy aamusaunaan.

Aamusaunan lisäksi tiloista löytyy yksityistapahtumia varten vuokrattavissa oleva “Pyöreä sauna”. Molemmat saunat löytyvät sisäänkäyntikerroksesta hotellia.

Vain hotellivieraille varattu aamusauna on lämmitettynä ma-pe klo 06:30–10:00 ja la-su klo 07:00-10:00.

Iltasauna, joka on myös vain hotellin asiakkaille, etukäteisvarausten perusteella (ja ylimääräiseen hintaan), on puolestaan tarjolla ma-pe klo 17:00-19:00.

Tätä iltasaunaa varten sinun tulisi varata aika hotellin vastaanotosta vähintään tuntia ennen haluamaasi aikaa.

Sauna Tallink City Hotel Tallinna

Yksityissauna “Pyöreä sauna” on saanut nimensä sen uniikin, pyöreän löylytilansa mukaan, johon mahtuu kerrallaan 8 henkilön kokoinen ryhmä.

Löylytilan ja peseytymishouneen lisäksi saunasta löytyy viihtyisä lobbytila. Voitkin tilata tähän lobbytilaan mm. virkistäviä juomia ja pikkupurtavaa omasta sauna-menustaan.

Oman vaihtoehtonsa rentoutumiseen Tallink City hotellissa tuo Kauneussalonki Hera (www.herasalongid.ee), joka sijaitsee sisäänkäyntikerroksessa rakennusta.

Kauneussalonki, jonka aukioloajat ovat ma-la klo 09:00-20:00 ja su klo 09:00-15:00, tarjoaa laajan valikoiman kauneushoitoja, kasvohoitoja, vartalohoitoja, niin hotellissa yöpyville kuin muillekin kauneushoitoja tilaaville asiakkaille.

Palveluihin salongissa kuuluvat kampaamopalvelut, manikyyrit, pedikyyrit, kosmetologin palvelut, hieronnat, sekä valikoima vartalohoitoja naisille, miehille, ja lapsille.