4-tähden tasoinen My City Hotel Tallinna

Ora Hotels ketjuun kuuluva My City Hotel Tallinna (joka tunnettiin pitkään nimellä Domina Inn City) on erinomainen neljän tähden majoituspaikka vanhassakaupungissa.

Läheltä hotellia löytyvät useat vanhankaupungin parhaista ravintoloista ja museoista, mutta myös joukko suurlähetystöjä ja keskeisiä liikerakennuksia.

My City Hotel Tallinna

Sijainti on esimerkiksi vain 250 metriä vanhankaupungin sydämestä, Raekoja plats (raatihuoneentori) aukiolta, sekä 750 metriä Balti Jaam päärautatieasemalta.

Paikalle on helppo päästä omalla autolla, ja hotellin asiakkaille on varattu paikoituspaikkoja rakennuksen sisäpihalta.

My City Hotel Tallinna vastaanotto

My City Hotel on sisustukseltaan vaaleanvärinen ja sen kohokohtiin lukeutuvat joukko teoksia italialaisesta modernista taiteesta – esimerkkinä taiteilija Antonio Pedrettin teos hotellin lobbytiloissa.

68-huoneen valikoima sisältää perusvarusteluina muun muassa työpöydän, ilmastoinnin, kaapeli-TV:n, minibaarin, ja tallelokeron.

Muihin keskeisiin palveluihin lukeutuvat ilmainen langaton internet-yhteys koko rakennuksen alueella, suomalainen sauna & jacuzzi, Ravintola My Cafe, seminaari- & kokoushuoneita, 24h concierge palvelu, 16h huonepalvelu, kuin myös pesula- ja kuivapesupalvelu.

Näistä pääset tutustumaan My Cafe ravintolaan jo heti aamusta, sillä sen tiloissa tarjoillaan runsas buffet-noutopöytä aamiainen päivittäin.

Buffet-aamiainen sisältää sekä kansainvälisiä että virolaisia ruokia.

My City Hotel Tallinn
Vana Posti 11/13
10146 Tallinna

Hotellin 68 pastellivärejä hyödyntävää huonetta on suunniteltu olemaan tasoltaan vaativimpienkin matkaajien tarpeita tyydyttävä majoitustila.

Neljän tähden tasoisena paikkana hotelli on suosiossa liikematkaajien keskuudessa, joita on muistettu muun muassa kustakin huoneesta löytyvällä ilmaisella langattomalla internetillä ja tilavalla työpöydällä.

Perhematkailijat voivat valita hotellissa yöpymisen kahdessa väliovella varustetussa huoneessa.

Toisaalta jos kyseessä on romanttista lomaa etsivä pariskunta, ideaali ratkaisu My City Hotel rakennuksessa ovat ylempien kerrosten huoneet, joilta on sydäntälämmittävät näkyvät idyllisten vanhankaupungin kattojen yli.

Erikoishuoneista paikka tarjoaa liikuntaesteisille omia huoneitaan, kuin myös allergiahuoneita.

Standard huone My City Hotel Tallinna

Huonevalikoimasta Standard-huoneluokkaa kuvaavat tilavat, keskimäärin noin 20 m2 kokoiset huoneet, joista kustakin löytyy ilmainen WiFi yhteys.

Muina varusteluina Standard-luokassa ovat minibaari, ilmastointi, TV, puhelin, mini-tallelokero, hiustenkuivaaja, kylpyhuone suihkulla, sekä työpöytä.

Superior huone My City Hotel Tallinna

Superior huoneet ovat puolestaan keskimäärin noin 25 m2 kokoisia majoitustiloja, joita kuvaa elegantti sisustus.

Osasta näistä huoneista on romanttiset näkymät vanhankaupungin kattojen yli. Kaikissa huoneissa on ilmainen langaton laajakaista internet vakiona.

Muut vakiovarustelut Superior-huoneissa ovat valmiudet kahvin ja teen valmistukseen, aamutakki ja tohvelit, minibaari, ilmastointi, puhelin, TV, mini-tallelokero, hiustenkuivain, työpöytä, ja ylimääräinen valikoima hygieniatuotteita.

Perhehuone-luokassa varustukseen kuuluvat esimerkiksi kitchenette-keittiönurkkaus ja kaksi väliovella varustettua huonetta.

Nämä huoneet on rakennettu tarjoamaan mahdollisimman paljon yksityisyyttä perhelomalaisille ja antamaan tilat onnistuneelle Tallinnan vierailulle.

Peruskokoonpanoon perhehuoneissa lukeutuvat kaksi makuuhuonetta, keittiönurkkaus, kaksi kylpyhuonetta kylpyammeella ja/tai suihkulla, 2 WC:tä, ilmainen WiFi, varustukset kahvin / teen laittoon, minibaari, TV, ilmastointi, puhelin, mini-tallelokero, hiustenkuivain, kuin myös työpöytä.

Ravintola My Cafe My City Hotel Tallinna

Yksi hotellissa yöpymisen kohokohdista on sen tarjoama ruokailupaikka, Ravintola My Cafe, jossa aamulla kattauksena on buffet-aamiainen.

Noutopöytä-aamiainen on katettuna arkipäivisin klo 7-10 sekä klo 7-11 viikonloppuisen sekä pyhäpäivisin.

Aamiainen, joka sisältyy aina yöpymisen hintaan, sisältää monipuolisen valikoiman kylmiä ja kuumia buffet ruokia, kuin myös erilaisia leipomotuotteita ja tietysti parhaista pavuista juuri valmisttua kahvia.

Muina aikoina voit käydä syömässä paikan à la carte ruokalistalta, joka on koottu italialaisista, ranskalaisista, sekä virolaisista keittiöperinteistä.

My Cafe ravintola tarjoaa myös erillisen snack-menun, josta voit valita kevyitä aterioita vaikkapa välipalana nähtävyyksien katselun lomassa.

Kokoushuone My City Hotel Tallinna

Liikematkustajien suosimana paikkana My City Hotel on panostanut toiminnassaan kokoustilaansa, joissa voit järjestää esimerkiksi asiakastapaamisen, seminaareja, vastaanottoja, tai vaikkapa lehdistötilaisuuksia.

Kokoushuone, joka on tyyliltään tilava (41 m2) ja täynnä päivänvaloa, on ilmaisen langattoman laajakaista internetin alueella.

Muina varusteluina huoneessa ovat esimerkiksi dataprojektori, fläppitaulu, A4 papereita, ja kyniä.

Luonnollisesti voit tilata tapahtumaasi catering-palvelut kahvitaukojen suhteen, mutta myös maukkaat lounaat ovat yksi mahdollisista catering-vaihtoehdoista.

Kokoushuone voidaan järjestää haluamaasi kokoonpanoon, vaihtoehtoina teatterityyli, luokkahuone, johtokunnan kokoushuone, U-muoto, ja vastaanotto.

Sauna My City Hotel Tallinna

Muista hotellin oheispalveluista suosituimpiin kuuluvat rakennuksesta löytyvä My City sauna & jacuzzi.

My City hotellin yksityinen sauna on erinomainen vuokratila esimerkiksi kaveriporukoille (maksimissaan 8 henkilön ryhmille) tai perheelle ajanviettoon.

Jacuzzi My City Hotel Tallinna

Saunan lisäksi tiloista löytyy jacuzzi, joka on ideaali paikka rentoutua pitkän päivän stresseistä, sekä suihkut ja pienikokoinen lounge.

Suomalaisen saunan ja jacuzzin ohella In addition to Finnish sauna, a jacuzzi and showers there is also a small lounge in our private sauna in Tallinn Old Town. Suitable for small groups, up to 8 guests.

Sauna & jacuzzi tila on vuokrattavissa päivittäin klo 8-23. Saunomiseen tarvittavat pyyhkeet tulevat hotellin puolesta.