4 tähden tasoinen Stackelberg Hotel Tallinna

Paroni von Stackelbergille aikanaan kuulunut rakennus, joka nykyään on hänen nimeään kantava elegantti neljän tähden hotelli, on yksi suosituimmista elämäntyyli-hotelleista Tallinnan vanhankaupungin kyljessä.

Saksalais-baltialainen von Stackelberg rakennutti kaupunkipalatsimaisen talon perheelleen vuonna 1874, ja paikka omaa mielenkiintoisen historian hänen omistuksessaan.

Von Stackelberg Hotel Tallinna

Rakennusta on peruskorjattu useaan otteeseen, sisältäen täydellisen restauraation vuosina 2010-2011, jolloin tilojen mukavuuksiin tuotiin kaikki modernin matkailijan vaatimat kohokohdat.

Kukin hotellin perushuoneista, Superior-luokan majoitustiloista, on luonteeltaan tilava, avara, mukava, ja elegantisti sisustettu.

Nämä huoneet ovat ilmastoituja ja sisältävät työpöydän tauluteevee tietokonemonitoreilla, sisältäen ilmaisen laajakaista internet-yhteyden.

Huoneen vakiovarusteluun lukeutuvat lisäksi välineet kahvin ja teen laittoon, digitaalinen turvalokero, lämmitetyt lattiat kylpyhuoneissa, sekä designer walk-in suihkut tai kylpyammeet.

Mikäli etsit extra rentoutumista Tallinnan matkasi ajaksi, von Stackelberg Hotel tarjoaa tähän vaihtoehtoina ZEN huoneita, ZEN Deluxe huoneita, sekä parhainta luksusta kaipaaville ZEN sviittejä.

Näissä kaikissa on peruskokoonpanossa mukana mm. jacuzzi ja deluxe aromaterapia-tuotteita kylpyhuoneessa.

Aamiainen (‘Unique Breakfast’) tarjoillaan hotellissa päivittäin viihtyisässä La Boheme Brasserie & Bar ravintolassa, joka on avoinna päivän mittaan myös fine dining ruokailuun, satunnaisille aterioinneille, sekä paikallisiin drinkkeihin tutustumista varten.

Von Stackelberg on myös SPA-kylpylähotelli, sillä sen tiloista löytyy ZEN SPA yksityisellä saunalla ja ZEN-altaalla. ZEN SPA:n hoitoihin kuuluu laaja valikoima mm. eheyttäviä hierontoja ja elävöittäviä vartalohoitoja.

Voit rentoutua span ohella hotellin tiloissa lisäksi sen lobbybaarin yhteydessä olevan takan ääressä, vaikkapa hyvän kirjan (hotellin omasta kirjastonurkkauksesta) ja maukkaan cocktailin seurassa.

Kesäisin oman kohokohtansa hotellissa majoittumiseen tuo paikan sisäpiha, joka toimii tyylikkäänä & rauhallisena keitaana kesän läpi keskellä vilkkainta osaa kaupungista.

Aivan von Stackelberg Hotel Tallinnan lähellä löytyy paikkakunnan keskeisistä nähtävyyksistä muun muassa Toompean linna, ortodoksinen Nevsky katedraali, ja useita muita vanhankaupungin maamerkkejä.

Olet samalla lisäksi lyhyen kävelymatkan päässä parhaista Tallinnan shoppailualueista, ravintoloista, teattereista, ja yöelämän viehätyksistä.

Von Stackelberg Hotel
Toompuiestee 23
10137 Tallinna

Huonevalikoimaan von Stackelberg hotellissa lukeutuu yhteensä 44 vierashuonetta ja -sviittiä: 20 Superior-huonetta, 18 ZEN huonetta, 6 ZEN Deluxe huonetta, sekä kaksi erilaista sviittiä.

Tyyliltään kaikki nämä tarjolla olevat huoneet ovat avaria, valoisia, ja niiden sisustukset, tekstiilit, ja värit on valittu huolellisesti & hyvällä maulla, edustaen etenkin eleganttiutta.

Superior huone von Stackelberg Hotel Tallinna

Huoneluokista Superior huoneet, joita on 20 kappaletta, sisältävät kohokohtinaan muun muassa korkeat huonekorkeudet ja tummasävyiset puiset lattiat.

Superior huoneet, joita on tarjolla sekä yhden hengen että kahden hengen (double / twin) huoneina, tarjoavat vakiona mm. laajakaista internet-yhteyden, taulu-TV:n satelliittikanavin, suoravalintapuhelimen, valmiudet kahvin ja teen laittoon, minibaarin, hiustenkuivaajan, ja ilmastoinnin.

ZEN huone von Stackelberg Hotel Tallinna

Muista huoneluokista ZEN huoneet, joita on 18 kpl, on tarkoitettu asiakkaiden täydellistä rentoumista varten.

Tämä näkyy esimerkiksi huoneissa olevasta luonnonmateriaalien hyödyntämisestä: mm. luonnontiileistä toteutetut ratkaisut kylpyhuoneessa ja Jacuzzi-kylpyammeen suhteen.

Myös ZEN huoneita on yhden hengen versiona ja kahden hengen Double tai Twin sänkykokoonpanossa.

Näiden majoitustilojen varusteluista löytyvät laajakaista internet-yhteys, tauluteevee tietokoneet, taulu-TV satelliittikanavin, suoravalintapuhelin, varusteet kahvin / teen tekoon, digitaalinen tallelokero, minibaari, ilmastointi, kylpytakit, tohvelit, Jacuzzi tai power-suihku, sekä ylimääräisä kylpyhuonetuotteita.

ZEN Deluxe huone von Stackelberg hotelli Tallinna

ZEN Deluxe huoneet tarjoavat riittävästi luksusta poikkeuksellisen nautittavan loman viettoon von Stackelberg hotellissa.

Näissä tilavammissa huoneissa on panostettu poikkeuksellisesti viihtyvyyteen, joka näkyy luonnonmateriaalien runsaana käyttämisenä.

ZEN Deluxe huoneista, joita on yhden hengen ja kahden hengen (double/twin) kokoonpanoissa, löytyvät kylpyhuone jacuzzilla ja ylimääräiset kylpyhuoneen tuotteet sekä tyynymenu.

Deluxe-huoneissa vakiovarustelua ovat laajakaista internet-yhteys, taulu-TV tietokoneet, taulu-TV satelliittikanavin, suoravalintapuhelin, valmiudet kahvin tai teen valmistamiseen, digitaalinen tallelokero, minibaari, hiustenkuivaaja, kylpytakit, tohvelit, Jacuzzi tai voimasuihku, kuin myös huoneen sisäinen lounge-alue.

ZEN sviitti von Stackelberg hotelli Tallinna

Mikäli haluat vain parasta mahdollista luksusta Tallinnan lomaltasi, tähän soveltuvat von Stackelberg hotellista löytyvät kaksi ZEN Suite sviittiä.

Tilavat ja elegantisti sisustetut ZEN sviitit sisältävät yksityiskohtina muun muassa erillisen loungen sohvasängyllä, kylpyhuoneet Jacuzzilla, sekä ylimääräisiä kylpyhuonetuotteita ja tyynymenun.

Muutoin näiden sviittien vakiovarustelua ovat laajakaista internet, taulu-TV tietokoneet, tauluteevee satelliittikanavin, suoravalintapuhelin, varustelut kahvin ja teen laittoon, digitaalinen tallelokero huoneen sisällä, minibaari, hiustenkuivaaja, kylpytakit, tohvelit, Jacuzzi tai power-suihku, sekä in-room lounge-alue.

Huomaa huoneissa oleskelusi aikana myös se, että von Stackelberg Hotel Tallinn on liittynyt Green Keyhin, joka on kv. ekomerkki, joka myönnetään hotelleille, jotka ottavat ylimääräisiä askeleita luonnonsuojelun ja ympäristönsuojelun suhteen päivittäisessä toiminnassaan.

Tämä lähestymistapa näkyy muun muassa veden ja sähkönkulutuksen säästöinä, luontoystävällisten puhdistustuotteiden käyttönä, paikan ravintolan paikallisten raaka-aineiden suosimisena, sekä asiakkaiden opastamisena ympäristö-ystävälliseen majoittumiseen hotellissa vieraana olon aikana.

Voit osallistua hotellin luonnonsuojelutoimiin omalta kohdaltasi hotellin esittämän listan pohjalta muun muassa:

-sammuttamalla valot poistuessasi hotellihuoneestasi
-käyttämällä vettä taloudellisesti
-jättämällä vaihtoon vain likaiset pyyhkeet (joka vähentää pesuaineiden käyttöä)

La Boheme ravintola & brasserie von Stackelberg hotelli Tallinna

Oheispalveluista keskeisin hotellissa on sen ranskalais-brasserie-tyylinen ravintola, 60:n asiakaspaikan kokoinen La Boheme Brasserie & Bar (www.laboheme.ee), joka sijaitsee rakennuksen historiallisessa kellarikerroksessa

Tämä oopperateemainen ravintola on sisustettu moderniin tyyliin luonnonkivestä, puumateriaalista, ja lasista, luoden ystävällisen, elegantin, ja tyylikkään paikan ruokailla.

Paikan menu on luotu ilahduttamaan vaativaakin matkailijaa, ja sisältää fine dining a la carte ruokalistan, valikoiman pientä purtavaa, salaattia, sekä päivän ruokia ja erikoismenun lapsille.

Asiakkaiden keskuudessa ravintolasta on tullut suosittu esimerkiksi bisneslounaiden pitopaikaksi, romanttisille kynttilä-illallisille, sekä paikaksi juhlistaa yksityisiä tapahtumia ja vuosijuhlia.

Pääset tutustumaan ravintolaan jo heti aamusta, sillä sen tiloissa tarjoillaan ‘Unique Breakfast’ aamiainen, sisältäen tuoreita, luonnonmukaisia, ja terveitä ruokia, antaen parhaan mahdollisen startin päivälle.

Toisenlaista menoa tarjoaa omalta osaltaan rakennuksesta myös löytyvä Kaval-Ants Farm (sisäpihan yllä), joka on nimetty vanhan virolaisen legendan mukaan.

Kaval-Ants Farm on tapahtumatila ja ravintola, joka edustaa sisustukseltaan aitoa virolaista maalaistalon tyyliä kalkkikiviseinineen ja vanhoine puukattopalkkeineen, mutta johon luonnonvaloa tuo toisaalta sen sisustukseen kuuluvat lasiovet.

Tiloissa järjestetään tapahtumia illallisineen, jossa menu on useimmiten koottu perinteiseen virolaiseen tyyliin, esityksinä kansanperinteistä johdetut show:t.

Näitä tiloja voi myös vuokrata yksityistilaisuuksia varten, ja paikka onkin löytänyt paljon asiakkaita esimerkiksi yritysvastaanotoista, yksityisjuhlista (kuten häät, vuosijuhlat, ja syntymäpäivät), sekä tuotelanseerauksista.

Ruokaa ja juomia tarjoaa nopeaan nälkään von Stackelberg Lounge, jossa lobbybaari sisältää myös oman takkansa ja kirjastonurkkauksensa, ylikatsoen viereisen romanttisen sisäpihan.

Von Stackelberg Lounge tarjoaa asiakkaille valikoiman snack-ruokia, kahveja, tee-juomia, oluita, viinejä, kuin myös cocktaileja.

Paikalle onkin ominaista tulla nauttimaan mm. kahvitaukoa, iltapäivän teetä, ja aperitiiviä ennen illallista (sekä “yömyssyä” ennen nukkumaanmenoa).

Courtyard von Stackelberg hotelli Tallinna

Hotellin sisäpiha, von Stackelberg Courtyard, on myös oma upea, tutustumisen arvoinen tilansa.

Sisäpihaa ympäröivät kolmelta suunnalta historialliset von Stackelbergin kaupunkipalatsin rakennukset, ja neljänneltä suunnalta kiinteistöön kuuluneet entiset tallirakennukset, luoden uniikin ilmapiirin ja rauhallisen & rennon tilan.

Talviaikaan sisäpiha on hyvällä maulla erikoisvalaistu, joka tuo oman romanttisen lisänsä hotellissa tähän vuodenaikaan yöpymiselle.

Kesäisin sisäpiha on puolestaan erinomainen paikka viettää nopeaa kahvitaukoa nähtävyyksien katselemisen tai bisnestapaamisten välissä, tai lounaan / illallisen nauttimiseen historiallisessa ympäristössä.

Kesän mittaan hotelli järjestää sisäpihan alueella lisäksi erilaisia mielenkiintoisia tapahtumia.

ZEN SPA von Stackelberg hotelli Tallinna

ZEN SPA on Tallinnan von Stackelberg hotellin oma kompaktikokoinen ja ekslusiivinen spa-kylpylä, josta löytyy kaikkiaan kolme eleganttia hoitohuonetta (mukaanlukien double-hoitohuoneen), sauna, sekä ZEN-allas.

Spa on tarkoitettu toimimaan keitaana kiireiden keskellä, jossa voit viettää hetken Viron pääkaupungin kiireistä rentoutumisen merkeissä.

Kylpyläkonsepti yhdistää ainutlaatuisella tavalla antiikkista aasialaista ZEN filosofiaa (harmoniasta ja tyyneydestä) nykyaikaisiin mukavuuksiin ja moderneihin teknologioihin.

ZEN SPA tuotteet ovat täysin orgaanisia ja 100% luonnonmukaisia, ja ne edustavat valikoimaa kansainvälisesti tunnettuja ekomerkkejä.

Esimerkkinä on mm. Fleur:in tasokas tuotelinja, ainutlaatuinen luonnon-aarteista hoitoja luova brändi.

Palveluina voit valita kylpylässä innovatiivisesta valikoimasta hemmottelevista hoidoista, jotka on suunniteltu rentouttamisen ja stressistä palauttamisen näkökulmasta.

Hoitoihin kuuluu hierontojen lisäksi esimerkiksi käsihoitoja, jalkahoitoja, ja kauneushoitoja.

Huomaa että ZEN SPA hoidot ovat tarjolla vain tilausten pohjalta, mutta he voivat järjestää hoidon tai hoitokokonaisuuden niinkin nopeasti kuin 90 minuuttia tilauksestasi. Paikka suosittelee kuitenkin varausten tekemistä hyvissä ajoin etukäteen.

ZEN SPA:n aukioloajat ovat ma-su klo 9-20, ja muina aikoina erikoistilausten pohjalta. Voit tehdä tilaukset ja tiedustelut kylpylän palveluista von Stackelbergin vastaanotossa.

Kokoustilat von Stackelberg hotellissa Tallinnassa

Neljän tähden tasokkaana bisnesluokan hotellina von Stackelberg Tallinna sisältää tiloja erilaisten tapaamisten, konferenssien, ja bankettien järjestämiseen.

Näiden tilojen vuokrausten suosiota ovat nostattaneet etenkin hotellin sisältämä historiallinen ilmapiiri, ideaali sijainti Tallinnassa, sekä oheispalveluiden runsaus.

Suurin näistä hotellin konferenssitiloista on Kaval Ants Farm, joka sijaitsee von Stackelbergin kiinteistökokonaisuuteen kuuluneiden entisten tallien puitteissa.

Tilaa, joka on varustettu uusimmalla esitysteknologialla ja mahduttaa maksimissaan 120 kävijää, edustaa sisustukseltaan aitoa virolaista maalaistalon tyyliä kalkkikiviseinineen sekä puupalkki-kattoineen.

Jos tarpeesi on tätä pienemmälle tilalle, hotellista löytyy lisäksi kolme pienempää kokoushuonetta: “Karoline”, “Alexandrine”, ja “Wilhelmine” (nimettynä von Stackelbergin perheeseen kuuluneiden leidien mukaan).

Näissä kokoushuoneissa on tilaa 20-30 delegaatin kokoisille tapahtumille, ja ne ovat olleet suosittuja vuokratiloja muun muassa pienempiin työpajoihin, seminaareihin, ja koulutustilaisuuksiin.

4-8 henkilön kokoiseen “Alexandrine” huoneeseen voit tilata mukaan myös nahkaisen nojatuolin, esimerkiksi pienikokoisia tapaamisia tai johtokunnan kokouksia varten.

Mikäli nämä tilat kiinnostavat sinua tapahtumasi järjestämisen suhteen, oli kyseessä vaikkapa häät, tieteellinen konferenssi, tai joulujuhla, saat aina halutessasi apua tapahtuman järjestelyihin Viron päässä hotellin asiantuntevalta ja kokeneelta henkilökunnalta.

Muista hotellin palveluista esiin nousevat etenkin von Stackelberg hotellin concierge-palvelu, jota hyödyntämällä saat kaiken irti Tallinnassa viettämästäsi ajasta.

Von Stackelberg hotellin pakettiauto

Stackelbergillä on olemassa lisäksi oma, pienikokoinen pakettiauto maksimissaan kuuden hengen kuljetuksia varten, ja valmiudet hankkia yli kuuden hengen ryhmiä varten suurempi bussi.

Saadaksesi nämä kuljetuspalvelut ryhmäsi käyttöön, esimerkiksi lentokenttäkuljetuksia varten, sinun tulee tilata palvelu jo hyvissä ajoin ennen ryhmäsi saapumista Tallinnan puolelle Suomenlahtea.

Rakennuksen yhteydessä on olemassa toisaalta omaa ajoneuvoasi varten öisin (klo 22-08) vartioitu, maksullinen parkkitila. Voit jättää autosi toisaalta myös vartioimattomaan parkkitilaan, jota löytyy aivan hotellin vierestä.