Alpakka Shop Helsinki – 2 myymälää & aukioloajat

Alpakan villasta tehtyjen tuotteiden erikoisliike Alpakka Shop toimii Helsingin alueella kahdella myymälällä, Kauppakeskus Itiksessä (Itäkatu 1-7) sekä Mall of Triplassa (Fredikanterassi 1).

Myymälät tarjoavat erinomaisen valikoiman alpakan villasta tehtyjä tuotteita, joiden ominaisuuksia ovat lämpöisyys ja pehmeys, erinomaisina ratkaisuina Suomen harmaisiin ja kylmiin keleihin.

Alpakka Shop myymälä Helsinki.

Alpakkalangan keskeisiin etuihin lukeutuu muun muassa se, että sen lämpöarvo on noin nelinkertainen tavalliseen villaan verrattuna.

Alpakka Shop Helsinki.

Vierailemalla Helsingin liikkeissä voit ostaa muun muassa alpakan villasta tehtyjä sukkia, säärystimiä, sekä nahkahanskoja.

Alpakka Shop myymälät Helsinki – aukioloajat & osoitteet

Itis
Itäkatu 1-7, 1. kerros, Kauppakeskus Itis
00930 Helsinki
Aukioloajat: maanantai-perjantai 10-20, lauantai 10-19, sunnuntai 12-18

Mall of Tripla
Fredikanterassi 1, 2. kerros, Mall of Tripla
00520 Helsinki
Aukioloajat: maanantai-lauantai 9-21, sunnuntai 11-19

Itis kauppakeskus, yksi Suomen suurimpia lajissaan, sijaitsee Helsingin Itäkeskuksen alueella ja sisältää yli 120 myymälää, yli 50 palvelua, sekä kymmeniä ravintoloita sekä kahviloita.

Mall of Tripla on omalta osaltaan Pohjoismaiden suurin kauppakeskus, jonka puitteissa toimii lähes 250 liikettä ja 70 kahvilaa & ravintolaa. Palveluille ja myymälöille ovat ominaisia tasokkaat kotimaiset ja kansainväliset brändit sekä hyvinvoinnin ja viihteen palvelut.