Bershka Tallinna – Rotermannin kauppakeskuksessa

Bershka Tallinna myymälä löytyy hienosta Rotermannin kauppakeskuksesta, joka on rakennettu erinomaiselle paikalle keskellä kaupunkia, lyhyen kävelymatkan päähän matkustajasataman D-terminaalista (jota käyttävät mm. Tallinkin laivat).

Brändi on espanjalaisen Inditex-konsernin omistama muotimerkki, jonka kohderyhmänä ovat etenkin markkinoiden nuorimmat hipsterit ja seikkailunhaluiset nuoret ihmiset.

Merkki on ollut toiminnassa vuodesta 1998 alkaen, ja nykyisin sillä on myymälöitä kaikkiaan noin 1 000, yhteensä 71 eri markkina-alueella – eniten myymälöitä on Espanjassa. Suomessa ei vuoden 2021 tietojen perusteella ole yhtään toimipaikkaa.

Bershka Tallinna myymälä.

Bershka Tallinna.

Voit vierailla Tallinnan matkallasi Rotermannia osana olevassa rakennuksessa brändin myymälässä, lyhyen kävelymatkan päässä kaupungin ydinkeskustasta.

Merkin tarjoamat vaatteet, joita löytyy Tallinnan myymälästä naisille ja miehille, on suunniteltu edustamaan poikkeuksellista värikkyyttä, kirkkautta, ja täyttä kirjoa erilaisia tyylejä.

Keskeisiin vaatteista (myös kengistä ja asusteista) löytyviin elementteihin lukeutuvat kukkakuviot, geometriset kuviot, sekä meriaiheiset symbolit.

Avainsanoina tarjolla olevien vaatteiden suhteen ovat alkuperäisyys ja trendikkyys, nuorille ihmisille jotka ovat kiinnostuneita muodista ja haluavat erottua muista luomalla oman Bershka-tyylinsä.

Bershka naisten vaatteet.

Merkin urbaani hip-tyyli löytyy myös sen kohtaamispaikkana toimivien kauppojen – myös Tallinnan 535 m2 kokoisen myymälän – designista, joissa yhdistyvät katumuoti, trendikäs musiikki, ja taide.

Bershka Tallinna
Rotermanni 8, Rotermannin kauppakeskus
10151 Tallinn
Tuotekategoriat: naiset, miehet
Puh. +372 5301 8005
Aukioloajat: maanantai-lauantai 11–19, sunnuntai 11–18
bershka.com/ee/

Miksi valita Bershka vaatemerkiksi? – Bershka Tallinna

Usein brändin mainoksissa yritetään tavoittaa nuorta seikkailunhaluista asiakaskuntaa, jotka ovat tietoisia viimeisimmistä trendeista ja kiinnostuneita musiikista, sosiaalisista verkostoista, ja uusista teknologioista.

Yksi tärkeimmistä syistä, minkä takia ketjusta on tullut merkkinä niin merkittävä nopeassa aikavälissä, on sen bisnesmallin joustavuus vaihtuviin muotivirtauksiin – brändin tarkoituksena on ollut aina täysin ajantasalla tärkeimmistä nuorisomuodin trendeistä.

Bershka tyttöjen vaatteet.

Kaikki kaupoissa myytävänä olevat vaatekappaleet (noin 4 000 tuotteen valikoima per kausi) kehitetään täysin firman omien designereiden (60 hengen tiimi) toimesta, osittain yhteistyössä myymälöiden asiakkaiden antaman palautteen pohjalta.

Myymälät muualla maailmassa

Brändin myymälöiden sijainnit ovat kautta maailman strategisesti valittu trendikkäistä kaupunginosista (Tallinnassa hienosti restauroitu Rotermannin kaupunginosa) ja rakennuksissa, joissa on panostettu arkkitehtuuriin.

Kukin myymälä on muunnettu tilavaksi trendejä esitteleväksi showcase-tilaksi, jossa samaa teemaa käytetään aina ikkunatiloista sisätiloihin saakka.

Bershka Tallinna.

Myymälöissä löytyy kohokohtina vaatteiden lisäksi musiikkia, modernia grafiikkaa, muodikkaita värejä, nykyaikaisia kalusteita, sekä viimeisintä valaistusteknologiaa, tehden ostoksilla käynnistä uniikin kokemuksen.

Sisustuksen pääpainona on kuitenkin esitellä tarjolla oleva muoti mahdollisimman edustavasti, ja luoden asiakkaille maksimaalisen vapauden tutustua tarjolla oleviin muotikappaleisiin ja trendeihin.

Trendeihin tutustumisen suhteen voit vaatteiden katselun ja kokeilun lomassa ottaa vinkkejä uusimmista trendeistä urbaaneista taideteoksista joita myymälöistä löytyy, sekä valokuvataiteesta jota löytyy myymälöiden seiniltä.

Kun tulet Bershka Tallinna myymälälle, ota hetki myös näyteikkunoiden tarkastamisen, sillä firma panostaa niiden koristeluun, tuoden kauden tärkeimmät kokoelmien esineet näytille, esitellen samalla kauden johtavaa ja trendikkäintä muotiteemaa.

BSK brändin vaatteet Virosta.

Ikkunat koristellaan uudelleen kullekin kaudelle, ja sisätiloista löytyvät vaatteet vastaavat aina jälleenrakennetun myymälän sisätilojen kauden teemaa.

Myymälöiden sisällä tilat on jaettu erilaisiin tuotelinjoihin, kuten Bershka, BSK, & Man, sekä edelleen tyyliltään omiin lokeroihinsa, aina rennosta tyylistä urheiluvaatteisiin ja perustuotteisiin.

Kunkin myymälän tärkein alue on naisten vaatetussektio, josta löytyy kaksi tuotelinjaa: Bershka ja BSK.

Näistä “Bershka” painottaa viimeisintä muotia ja sisältää kaikki uusimmat trendit. Tuotelinjasta löytyy mm. farkkuja, vaatteita iltapukeutumiseen, vapaa-ajan vaatteita, sekä kokeellisia muotiasuja.

“BSK” on puolestaan nuorempien ihmisten brändi, ja tarjoaa aina trendejä, joissa on huomioitu viimeisimmät maut musiikin, idoleiden, ja rock starojen suhteen.

Miesten kokoelma on paljon enemmän kuin muodikkaita farkkuja nuorisolle, sillä voit shoppailla myös rentoa viikonloppumuotia, urheilumuotia, ja viimeisintä miestenmuotia.

Kussakin näissä kategoriassa löytyy omat versionsa kenkien ja asusteiden suhteen.

Jos pidät ketjusta, sinun kannattaa tutustua Inditex-ryhmän muihinkin brändeihin, joita ovat Zara, Massimo Dutti, Pull&Bear, Oysho, Uterqüe, Stradivarius, sekä Zara Home.

Bershka tarjoaa fyysisten myymälöiden tueksi myös nettikaupan, joka toimii Suomen ohella useimmissa muissakin Euroopan maissa, kuten Ranskassa, Saksassa, Puolassa, Italiassa, Hollannissa, Portugalissa, Espanjassa, ja Isossa-Britanniassa.