Eckerö Linen risteilyt Tallinnaan

Eckerö Line on suosittu varustamo Helsinki Tallinna risteilyn tekemiseen, matkalla, joka tapahtuu käyttäen modernia M/S Finlandia alusta.

Varustamon kyydissä on mahdollista valita päivittäin kahdesta lähdöstä Helsingin päässä (klo 8:30 ja 15:30), paluun vaihtoehtoja ollessa myös kaksi (klo 12:00 ja 18:45).

M/S Finlandia Eckerö Line

Eckerön M/S Finlandia on ollut reitillä Helsinki – Tallinna 31.12.2012 alkaen, ja sisältää kaikkiaan kuusi ravintolaa, kaksi myymälää sekä kokoustiloja.

Matkustajia laivalla, jonka kyydissä matka Tallinnaan kestää kaksi ja puoli tuntia, voi olla maksimissaan noin 2 000 ja autokannelle mahtuu puolestaan yli 650 ajoneuvoa.

Shoppailu on monille Tallinnan risteilijöille ominainen ajanviettotapa, ja tätä varten laivalta löytyvät etenkin EckeröMarket ja Parfymeria Bellezza, kannelta kuusi.

Näistä EckeröMarket tarjoaa ison, 500 neliön kokoisen ostosparatiisi-laivamyymälän, jossa joka lähdölle löytyy laaja valikoima erilaisia erikoistarjouksia (jotka ovat luettavissa Eckerön nettisivujen kautta).

Parfymeria Bellazza Eckerö Line

Parfymeria Bellazza on puolestaan laivan korkeatasoinen parfyymi-, kosmetiikka- ja asustemyymälä, jossa laajasta tuotevalikoimasta valitsemisessa auttaa asiantunteva henkilökunta.

Ravintoloiden ja kahviloiden puolesta laivalta löytyvät Buffet Eckerö ja Cafeteria Satama.

Näistä kannella 8 sijaitseva Buffet Eckerö on suosittu tapa ruokailla kaksi ja puoli tuntia kestävän merimatkan aikana.

Buffet Eckerö Line Helsinki Tallinna

Ravintola on kaikkiaan 400-paikkainen, ja sen noutopöytä sisältää kattauksena kotimaisista sesonkien mukaisista raaka-aineista valmistettuja herkkuja.

Buffetissa on kaksi aamiaiskattausta aamulähdöllä Helsingistä, perinteinen Buffet-pöytä päivälähdöillä Tallinnasta ja Helsingistä, sekä Teema-buffet iltalähdöllä Tallinnasta.

Samalla kannella, kahdessa kerroksessa sijaitseva ja merinäköaloja tarjoava Cafeteria Satama puolestaan on loistava valinta etenkin nopeaan nälkään.

Cafeteria Satama Eckerö Line

Cafeteriassa tarjolla löytyy mm. voileipiä, lämpimiä ruoka-annoksia grillikeittiöstä, salaatteja, leivonnaisia, kuin myös juomia.

M/S Finlandia Laivalta löytyy erittäin kattava tarjonta baareja ja pubeja. Voit valita kokemuksesi paikoista Bar Naissaar, Bar Nosturi, Bar Laituri, Pub Telakka, sekä Pub Jätkäsaari.

Näistä kannella 8 sijaitsevasta Bar (viihderavintola) Nosturista löytyy arkipäivisin live-musiikkina Suomi-iskelmän suosikkeja, ja lauantaisin tiskijukka tai bilebändi.

Laivan karaoke baarina toimii kannen 8 Telakka-pub. Karaokelaulannan välissä pubissa esiintyvät myös live-trubaduurit ja perjantaisin Suomi-viihteen tunnetut nimet.