Fazer kahvila Kluuvi Helsinki

Ikoninen Fazer kahvila Kluuvi Helsinki sijaitsee aivan kaupungin ydinkeskustassa, osoitteessa Kluuvikatu 3.

Fazerin perustaja Karl Fazer oli vain 18-vuotias, kun hän päätti toteuttaa unelmansa ja opiskella kondiittoriksi Pietarissa, Berliinissä, sekä Pariisissa.

Palatessaan Helsinkiin syyskuussa 1891, Karl perusti Kluuvikadulle hetkessä kaupungin suosituimmaksi kahvilaksi nousseen paikan, joka sisältää nykyään myös tuotemerkin herkkukaupan.

Fazer kahvila Kluuvi Helsinki.

Monet yhtiön kansainvälisesti kuuluisista resepteistä, etenkin leivonnaisten suhteen, viimeisteltiin juuri tämän kahvilan puitteissa, jota Karl Fazer hoiti elämänsä aikana yhdessä vaimonsa Bertan kanssa.

Modernissa ja toisaalta klassisessa kahvilassa voit herkutella niin aamiaisen, lounaan, kahvituokion, tai erinomaisen viikonloppubrunssin merkeissä.

Fazer kahvila Helsinki Kluuvi.

Iltapäivisin paikka on suosittu kohde levähtää vaikkapa teekupin tai viinilasin ääressä, puhumattakaan silkkimäisen maukkaista suklaista, käsintehdyistä makeisista, tai suussasulavista leivonnaisista.

Fazer suklaakauppa Kluuvikatu Helsinki.

Helsinkiläisen kahvilan ohessa operoiva herkkukauppa on toisaalta kohde, josta löydät yhtiön uunituoreet leivät, käsintehdyt leivonnaiset, sekä maailmankuulut suklaat ja makeiset.

Fazerin kondiittorit valmistavat myynnissä olevat laadukkaat herkut paikan päällä, asiakkaiden silmien alla.

Fazer kahvila Kluuvi Helsinki
Kluuvikatu 3
00100 Helsinki
Aukioloajat: maanantai-perjantai 07:30-22, lauantai 09-22, sunnuntai 10-20
fazer.fi/fazer-cafe/

Voit saada lisätietoja Fazer kahvila Kluuvi Helsinki toimipaikasta seuraamalla yhtiön virallisia sosiaalisen median sivuja, kuten esimerkiksi Facebookia osoitteessa facebook.com/fazersuomi/.

Fazerilla on olemassa myös virallinen Instagram-tili osoitteessa instagram.com/fazersuomi/, johon tulee päivityksiä liittyen muun muassa kahviloiden uutuustuotteisiin, tapahtumiin, sekä paljon muuta.