Forecan täsmäsää Tallinnaan

Katsaus suomalaisen Forecan tarjoamaan täsmäsää palveluun Tallinnan säätietojen suhteen.

Täsmäsää, joka on Forecan omistama tavaramerkki viiden vuorokauden sääennustusten suhteen, on osa firman sääpalvelua Foreca.com nettisivuilla.

Tästä nettipalvelusta löytyy säätiedot kaikkiaan yli 140 000:een kohteeseen maailmanlaajuisesti.

Alla ajankohtainen säätila ja lähiajan sääennuste Tallinnaan, joka tulee suoraan tästä Forecan verkkopalvelusta:

Palvelu kattaa kokonaisuutena myös animoidut sääkartat, satelliittikuvat säätilanteesta, sekä osalle katetuista kohteista myös säätutkien ajankohtaiset havainnot.

Kaupunkikohteiden, kuten Tallinnan, ohella voit tarkistaa Forecasta säätiedot mm. merialueille ja lumitiedot laskettelukeskuksiin kansainvälisesti.

Jos kotikielesi on jokin muu kuin suomenkieli, voit tarkistaa ajankohtaiset säähavainnot ja -ennusteet myös yli 30:llä muullakin kielellä.

Täsmäsää Tallinnaan käsittää palveluna viiden vuorokauden sääennusteen, seuraavilla yksityiskohdilla tulevan sään suhteen:

-Lämpötila: lämpötila ennustehetkelle (Celsius-asteina)
-Sadekertymä: Ennustehetkeä edeltävän 6 tunnin sadekertymä mm:nä. Huomaa että talviaikaan cm lunta vastaa noin mm vesisadetta.
-Tuulen suunta: Tuulen suuntaa esittävä nuoli osoittaa, mihin suuntaan tuuli puhaltaa ennustehetkellä Tallinnassa.
-Tuulen nopeus: Tuulen keskimääräinen nopeus metriä / sekuntti. Koska kyseessä on keskimääräinen tuuliennuste, hetkellisesti tuuli voi Tallinnassa poiketa tästä luvusta huomattavastikin puuskina.
-Sääsymboli: Yleistä säätilaa kuvaava kohteessa kuvaava symboli. Alla Forecan käyttämien symboleiden viralliset merkitykset:

Tallinna Täsmäsää Forecan symbolit

Jos tarvitset henkilökohtaista, räätälöityä meteorologin palvelua Tallinnan säätietojen suhteen, Forecan palveluihin lukeutuu maksullinen Meteorologi-palvelunumero (jonka hinta tätä kirjoitettaessa on 3,98 €/min + pvm).