Geek Shop Estonia – Funko Pop tuotteet Tallinna

Geek Shop Estonia, suosittu Funko Pop tuotteet Tallinna kauppa, toimii aivan kaupungin ydinkeskustan puitteissa, osoitteessa Narva mnt 19.

Pop-kulttuuriin ja animeen keskittynyt liike myy Funko Pop tuotteiden ohella myös muita suosittuja alan tavaroita – leluja, pelejä, vaatteita, asusteita, sekä kodin sisustustavaraa.

Lelut ja pelit kategorian puitteissa tarjolla ovat muun muassa lelufiguurit ja patsaat, toimintahahmot, lautapelit, korttipelit, palapelit, rahalaatikot, pehmolelut, valmiiksi rakennetut mallit, roolipelit, ajoneuvot, ja videopelien tarvikkeet.

Geek Shop Estonia - Funko Pop tuotteet Tallinna.

Vaatteiden ja asusteiden puolesta myynnissä ovat paidat & t-paidat, hatut & lippahatut, selkäreput, lompakot, korut, sekä enameli- & nappipinssit.

Kodin ja keittiöntuotteiden suhteen alakategorioihin lukeutuvat esimerkiksi mukit & lasit, lamput & valaisimet, kynttilät & kyntteliköt, pussilakanat ja -setit, lautaset & kulhot, julisteet & printit, matot & ovimatot, sekä suola- ja pippurisirottimet.

Funko Pop tuotteet Tallinna.

Funko Pop brändin lisäksi tallinnalaisen myymälän puitteissa kaupan ovat tuotteet tavaramerkeiltä kuten Neca, Bandai, Banpresto, Blizzard, Dark Horse, DC Direct, Diamond Select Toys, Gentle Giant, Hasbro, Hot Toys, Jada Toys, Mattel, McFarlane Toys, Ravensburger, SEGA, ja WETA Workshop.

Geek Shop Estonia – Funko Pop tuotteet Tallinna
Narva mnt 19
10120 Tallinn
Aukioloajat: maanantai-sunnuntai 11-20
geekshopestonia.ee

Voit saada lisätietoja Geek Shop Estonia myymälästä ja sen Funko Pop tuotteet Tallinna valikoimasta seuraamalla yhtiön virallisia sosiaalisen median sivuja, kuten esimerkiksi Facebookia osoitteessa facebook.com/geekshopestonia/.

Liikkeellä on olemassa myös virallinen Instagram-tili osoitteessa instagram.com/geekshopestonia/, johon tulee päivityksiä liittyen tarjoustuotteisiin, uutuustuotteisiin, sekä paljon muuta.