Halvin Helsinki Tallinna reittimatka

Jos olet suunnittelemassa matkaa Viron puolelle, johon kuuluu osana reittimatka Helsinki – Tallinna, halvimmat yhdensuuntaiset reittimatkat löytyvät laivavarustamoista etenkin Eckerö Linelta.

Muista laivavarustamoista Linda Line kilpailee reitillä etenkin nopeudella (ylitys Tallinnan puolelle vain 1,5 tunnissa) ja Tallink Silja Line on puolestaan monille automaattinen ensimmäinen valinta hinnasta riippumatta.

Eckerö Line M/S Finlandia Helsinki Tallinna

Halvoista reittimatkojen tarjojista etenkin Eckerö Line on hakenut paikkaansa markkinoilla, ja löytänyt paljon asiakkaita etenkin edullisten hintojensa ansiosta.

Laivana ahvenanmaalaisella varustamo Eckerö Linella on reitillä vuonna 2001 valmistunut (ja vuonna 2012 remontoitu) M/S Finlandia.

Matkustajia tähän moderniin ja mukavaan risteilyalukseen mahtuu kerrallaan noin 2080. Koska alus tekee matkan Helsinki – Tallinna noin kahdessa ja puolessa tunnissa, hyttejä yöpymistä varten löytyy vain 250 (autopaikkoja on 665).

Muina palveluina laivalta löytyvät kuusi ravintolaa, kaksi myymälää, useita moderneja kokoustiloja, kuin myös pakettimatkana Extra -matkustusluokka, jossa lipun hintaan saat juomat, aterian, päivän lehdet ja langattoman internetyhteyden.

Jos olet risteillyt virolaisen Tallinkin aluksella M/S Superstar Tallinnan reitillä, tiedät tärkeimmiltä osiltaan millaisesta laivasta on kysymys, sillä M/S Superstar on M/S Finlandian sisaralus.

M/S Finlandia tekee matkan Helsingin ja Tallinnan välillä kahdesti päivässä, 8:30 ja 15:30 lähtöinä.

Jos haluat löytää halvimman mahdollisen reittimatkan, sinun kannattaa tarkastaa useammankin lähdön hinta (useammankin päivän yli) löytääksesi parhaimman tarjouksen.

Esimerkiksi tätä kirjoitettaessa halvimmillaan matkan Helsinki – Tallinna sai nettivarauksena 19 euron hintaan klo 15:30 maanantailähdölle.

S-Etukortti Eckerö Line Tallinna Helsinki

Yksi seikka mikä saattaa tehdä laivamatkastasi vieläkin edullisemman on Eckerö Linen m/s Finlandia aluksellaan myöntämät alennukset ja bonukset S-Etukortin haltijoille.

Eckerön markkinointimateriaalin mukaan M/S Finlandia on itse asiassa ainoa Itämerellä seilaava risteilyalus, jossa saat bonusta sekä matkoista että laivaostoksista.

Alennettujen risteilyhintojen ohella S-Etukortin bonustilisi saldo kasvaa laivan EckeröMarketin ja Parfymeria Bellezzan myymälöissä tehdyistä ostoksista.

Saat bonusta lisäksi M/S Finlandian baareissa, ravintoloissa sekä Tallinnan A-terminaalissa olevassa EckeröShopissa (ei tupakkatuotteet) tehdystä shoppailusta (muttet laivan infopisteessa tehdyistä ostoksista).