Helsingin Adessin / Private Case Shop

Adessin / Private Case Shop toimii osana Design District Helsinki kokonaisuutta, osoitteessa Pieni Roobertinkatu 12-14.

Myymälässä on kaupan Private Casen kotimaisia, korkealaatuisia designtuotteita, sekä Adessin tuotemerkin moderneja kalusteita.

Adessin / Private Case myymälä HelsinkiVuonna 1985 perustetun Private Casen tuotanto on alusta saakka perustunut uusiomateriaalien ja ympäristöystävällisten materiaalien hyödyntämiseen mahdollisimman pitkälle sekä lähituotannon arvostamiseen.

Tuotteiden suunnittelu ja valmistus toteutetaan kokonaisuudessaan Suomessa.

Private Case tuotevalikoimiin kuuluvat salkut, kansiot, vihkot, laukut, säilytyslaatikot, piirustussalkut, lehtikorit, kotelot, paperikorit, kalenterit, ja pakkaukset.

Tuotteita on mahdollista saada myös esimerkiksi yritysten toimesta tilattuna mittatilaustyönä.

Private Case sai alkunsa rakennusarkkitehti Ari Korolaisen omasta tarpeesta vuonna 1985, kun hän ei löytänyt piirrustusten kuljettamiseen hyvin sopivaa ratkaisua.

Private Case tuotteet HelsinkiEnsimmäisestä uusiopahvisesta salkkumallista ja sen suosiosta yhtiö on laajentunut lukuisiin eri tuotteisiin ja tuoteperheisiin.

Myös valmistusmateriaaleissa uusiopahvin rinnalle on tullut uusia ratkaisuja, jatkaen kuitenkin yhtiön filosofiaa uusiutuvien ja uusiomateriaalien käytöstä.

Adessin sai puolestaan tuotemerkkinä alkunsa Ari Korolaisen suunnittelemasta Helsinki Opera Collectionista kalusteita.

Muita tuotemerkin maineikkaita tuotteita ovat esimerkiksi Valopuu ruukku, Aurinkovarjot, Click, Kelkka, sekä Myrskyvarjot.

Monet mallistojen innovatiivisesti suunnitelluista tuotteista on palkittu erilaisilla kansainvälisillä muotoilupalkinnoilla.

Adessin / Private Case Shop
Pieni Roobertinkatu 12-14
00130 Helsinki
Aukioloajat: ti–pe klo 11–17, la klo 11-14
www.privatecase.fi

Private Casella on olemassa myös verkkokauppa, osoitteessa www.privatecase.fi/shop/.

Samasta myymälästä löytyy lisäksi valikoima Adessin merkin alla valmistettuja tuotteita.