Helsingin Aitokaluste kalusteliike

Kainuulainen kalustefirma Aitokaluste toimii Helsingissä yhdellä myymälällä, joka sijaitsee kauppakeskus Eastonin puitteissa (Visbynkuja 1).

Myymälässä on tarjolla sekä yhtiön itsensä tuottamia huonekaluja, jotka valmistetaan Aitokalusteen tehtaalla Kajaanissa, että tuotteita skandinaavisilta ja kansainvälisiltä brändeiltä.

Yhtiön toiminta juontaa juurensa suomalaisesta luonnosta ja puhtaasta ympäristöstä, Aitokalusteen huonekalujen ollessa pääsääntöisesti kotimaisista, allergiatestatuista materiaaleista valmistettuja.

Aitokalusteen kalusteiden rungon osat valmistetaan koivuvanerista tarkasti CNC-työstökeskuksen avulla, kun taas istuimien lujuuden ja kestävyyden varmistamisen vuoksi tuotannossa hyödynnetään ainoastaan massiivikoivua.

Aateli sänky, saatavilla Aitokaluste myymälöistä.

Yhtiön käyttämä teräsjousisto ja pehmustettu laminaattikangas puolestaan omalta osiltaan takaavat rungon laadun säilymisen pitkälle tulevaisuuteen. Kalusteiden rungot kasataan käsin, prosessissa, joka vaatii erityistä tarkkuutta ja huolellisuutta.

Kalusteiden täytteet ovat kotimaisia raaka-aineita, ja verhoilumateriaalien kangastoimittajien joukossa ovat mm. Annala, Orient, sekä Lauritzon.

Aitokalusteen laajassa valikoimassa on satoja eri kangas- ja nahkavaihtoehtoja.

Kankaiden leikkaaminen toteutetaan Gerber-automaattikangasleikkurilla, jonka jälkeen yhtiön ompelijat ja verhoilijat viimeistelevät tuotteet hienoiksi huonekaluiksi.

Myymälän valikoimiin kuuluvat sängyt (runkosängyt, moottorisängyt, jenkkisängyt, erikoispitkät sängyt, patjat, petauspatjat, sängynpäädyt), sohvat (2-istuttavat, 3-istuttavat, divaanisohvat, kulmasohvat, mekanismisohvat, nahkasohvat, vuodesohvat), ja tuolit (mekanismituolit, nojatuolit, seniorituolit).

Muita yhtiön myymälässä kaupan olevia huonekalutuotemerkkejä sekä alan oheispalveluita edustavat Aateli (Suomi), Bellfire (Viro), Ermatiko (Viro), Star-Kaluste (Suomi), Tenstar (Suomi), ja Mattokymppi (Suomi).

Aitokaluste kalusteliike kauppakeskus Eastonissa, Helsingissä.

Aitokaluste Easton
Visbynkuja 1, 1. kerros, Hansakäytävä, Kauppakeskus Easton
00930 Helsinki
Aukioloajat: maanantai-perjantai 10-18, lauantai 10-17, sunnuntai 12-17
www.aitokaluste.fi

Aitokalusteen virallinen Facebook-sivu sijaitsee osoitteessa www.facebook.com/aitokaluste/.

Voit myös seurata yhtiön virallista Instagram-tiliä osoitteessa www.instagram.com/aitokalustefi/.