Helsingin Apteekki Isokannel

Apteekki Isokannel lukeutuu Helsingin Kannelmäen Kauppakeskus Kaaren palveluihin, osoitteessa Kantelettarentie 1 (ensimmäinen kerros).

Isokannel tarjoaa korkealaatuista ja ystävällistä apteekkipalvelua, tehtävänään varmistaa jokaisen asiakkaan lääkehoidon onnistuminen sekä yleisen hyvinvoinnin parantaminen.

Apteekki Isokannel Kannelmäki Kauppakeskus Kaari HelsinkiMyös myymälän tilat on suunniteltu asiakasystävällisiksi, tarjoten avaruutta ja tilavuutta, siten, että apteekissa on helppo liikkua esimerkiksi lastenvaunujen, rollaattorin, tai pyörätuolin kanssa.

Reseptilääkkeiden suhteen niiden toimitukset tapahtuvat omilla, rauhallisilla suoratoimituspisteillään, joissa saat henkilökohtaista palvelua ja neuvontaa apteekkarilta, proviisoreilta, sekä farmaseuteilta.

Apteekki Isokannel on myös yksi pääkaupunkiseudun nopeimmin palvelevista apteekeista, sillä liikkeellä on käytössä Rowa-apteekkirobotti, joka toimittaa lääkepakkaukset varastosta oikeaan palvelupisteeseen.

Itsehoitotuotteiden ja reseptivapaiden lääkkeiden osalta apteekista löytyy laaja valikoima tuotteita erilaisiin tarpeisiin.

Lumene Lab tuotteet Apteekki Isokannel Helsinki

Saat halutessasi neuvontaa ja opastusta tarpeisiisi soveltuvista itsehoitotuotteista paikan päältä löytyvältä farmaseuttiselta henkilökunnalta.

Oheispalveluihin Apteekki Isokannel tiloissa sisältyy verenpaineen mittauspiste, jossa voit ilman veloitusta mitata verenpaineesi.

Lisäksi saman mittauspisteen yhteydessä on valikoima erilaisia terveydenhoitoon liittyviä oppaita.

Apteekki Isokannel Kauppakeskus Kaari
Kantelettarentie 1, 1. kerros
00420 Helsinki
Aukioloajat: ma-pe klo 9-21, la klo 9-18, su klo 12-18
www.isokannel.fi

Apteekki Isokannel sijaitsee osana modernia Kauppakeskus Kaarta.

Ostoskeskus tarjoaa runsaasti pysäköintitilaa ja joukkoliikenneyhteydet ovat paikalta erinomaiset etenkin Haagan, Lassilan, ja Kannelmäen suuntaan.

Kaari sijaitsee Kehä I:n varrella, Hämeenlinnanväylän kupeessa, jonka ansiosta asiointi keskuksessa omalla autolla on erityisen vaivatonta.