Helsingin Apteekki Töölö

Apteekki Töölö toimii kauppakeskus Kampissa, Helsingin Kampinkujan varrella kaupungin keskustaa, osana Sähkötalo-rakennusta.

Palveluvalikoima Apteekki Töölössä käsittää reseptipalvelut, itsehoidon tuotteet, apteekkikosmetiikan, sekä asiantuntevan neuvontapalvelun.

Töölön Apteekki Kauppakeskus Kamppi HelsinkiKyseessä on nykyaikainen ja monipuolinen apteekki, josta saat ostettua monipuoliset lääkkeet, vitamiinit, ja kosmetiikkatuotteet.

Apteekki Töölön reseptipalvelu on ripeää ja yksilöllistä. Saat kattavasta apteekin valikoimasta lääkkeet kaikilla reseptimuodoilla, myös sähköisillä resepteillä.

Reseptilääkkeiden haun yhteydessä saat asiantuntevaa neuvontaa lääkkeiden käytössä, jotta lääkehoitosi onnistuisi optimaalisella tavalla.

Myös itsehoitolääkkeiden valikoima Töölön Apteekissa on monipuolinen, ja saat halutessasi paikan farmaseuteilta opastusta oikeanlaisten tuotteiden hankkimiseen, oli kyseessä vaikka särkylääkkeet tai haavanhoidot.

Terveyteen ja hyvinvointiin liittyviin itsehoidon tuotteisiin kuuluvat esimerkiksi särkylääkkeet, vitamiinit, ja hivenainetuotteet, kuin myös ratkaisut haavanhoitoon ja hygieniatuotteet.

Apteekki Töölossä on myynnissä myös eläinlääkkeet.

Apteekkikosmetiikan valikoimissa on puolestaan panostettu varsinkin allergisen ja herkän ihon hoitoon.

Tässä osassa valikoimaa löytyy tuotteita muun muassa valmistajilta kuten Aco, Lumene Lab, La Roche-Posay, Vichy, Avené, Favora, Eucerin, ja Louis Widmer. Lisäksi voit ostaa kotimaisen luonnonkosmetiikkasarja Lily Alexandran tuotteita.

Apteekin kosmetiikka ja ihonhoidon tuotteet ovat lääketehtaiden ja ihotautilääkäreiden testaamia, sisältäen mm. tuotteita kasvojen ja vartalonhoitoon sekä aurinkosuojatuotteita.

Apteekki Töölö Kauppakeskus Kamppi
Kampinkuja 2, E-taso
00100 Helsinki
Aukioloajat: ma-pe klo 8-21, la klo 9-18, su klo 12-18
www.toolonapteekki.fi

Löydät Apteekki Töölön toimipaikan kauppakeskus Kampin Sähkötalon E-tasosta, Lidl-ruokakaupan vierestä.

Pääset apteekkiin sisälle mukavasti joko Espoon bussiliikenteen terminaalin tai Sähkötalon sisäänkäynnin kautta.