Helsingin Armas Keittiö & Viinitupa suomalainen ravintola

Suomalainen ravintola Armas Keittiö & Viinitupa on osa Helsingin kauppakeskus Kluuvin palveluita, osoitteessa Aleksanterinkatu 9.

Armas on profiililtaan tamperelaista ja pirkanmaalaista keittiötä edustava suomalainen ravintola, jonka ateriat ovat selkeitä, ravitsevia, ja herkullisia.

Armas Keittiö & Viinitupa suomalainen ravintola HelsinkiLounas- ja iltapäiväravintolana toimiva paikka edustaa lähiruokailua parhaimmillaan, ruokalistan kohokohtiin kuuluessa mm. lähikebabit.

Raaka-aineina ruoissa on runsaasti alueellisia, korkealaatuisia tuottajia, kuten Paijan Tilateurastamo (Urjala), Kalaherkut Nygren (Tampere), Gobbas Gård (Myrskylä), ja SunSpelt (Tampere).

Lounasruokailuun on tarjolla buffet-pöytä, jonka sisältö vaihtuu päivittäin, ja lauantaisin Armaksessa on kattauksena puolestaan koko päivän (klo 11-16) brunssia.

Kaikki ravintolassa tarjottavat kahvit ovat paikan omassa paahtimossa paahdettua. Voit ostaa kahvia myös mukaan, monessa muodossa.

Armas ravintola HelsinkiRuokailutiloiltaan ravintola on sisustettu torihenkisesti, sisältäen noin 100 asiakaspaikkaa. Tiloihin lukeutuu 16 hengen viinikellarihenkinen kabinetti vaikkapa kokouksia varten.

Monikäyttöiset ravintolatilat ovat vuokrattavissa myös monenlaisiin muihin yksityistilaisuuksiin, kuten perhejuhliin, yritystapahtumiin, illallistilaisuuksiin, tai julkistamistilaisuuksiin.

Armas Keittiö & Viinitupa on ollut toiminnassa vuodesta 2013, nykyisen nimen alla talvikaudesta 2014.

Armas Keittiö & Viinitupa Kauppakeskus Kluuvi
Aleksanterinkatu 9, Ruokakellari K1
00100 Helsinki
Aukioloajat: ma-la klo 11-18
www.armashelsinki.fi

Armas Keittiö & Viinituvan virallinen Facebook sivusto toimii osoitteessa www.facebook.com/ArmasPikaruokalaKluuvi.

Facebook-sivuston kautta ravintola mm. kertoo ajankohtaisista lounaslistoistaan ja brunssitarjonnastaan, sekä muita paikan toimintaan liittyviä uutisia.