Helsingin ArtGlassCenter taide- ja designlasikauppa

Taide-ja designlasikauppa ArtGlassCenter sijaitsee Helsingin Design District korttelissa, osoitteessa Jääkärinkatu 11.

ArtGlassCenter tarjoaa sopimuksen mukaan avoinna olevasta myymälästään uniikkituotteita ja rajoitetun valmistusmäärän sarjoja.

ArtGlassCenter HelsinkiVoit ostaa muun muassa uniikkikoruja, näyttäviä lasivateja, ja sisustuselementtejä.

Studiolta voi tilata lisäksi mittatilauksena tehtyjä yrityslahjoja tai sisustustuotteita, jotka valmistetaan asiakkaiden määrittelemien yksityiskohtien mukaisesti.

Tuotteet ovat Ilse & Yrsa Lindqvistin muotoilemia ja valmistamia taide- ja designlaseja, suupuhallus ja muita tekniikoita käyttäen tehtyinä.

Helsingissä sijaitsevan valmistusstudion tiloissa käytettyihin tekniikoihin lukeutuvat erilaiset uunitekniikat, mukaanlukien tasolasit, paté de verre, uunivalut, ja liekkityöt sekä lyijylasityöt.

Materiaalina lasi on sekä joustava että teknisesti vaativa, ja sen muotoilu aina 1000 asteen lämpöisenä on äärimmäisen mielenkiintoinen prosessi.

Lindqvistien designeja inspiroi usein se, miten lasi kaappaa valon ja tuotteet usein leikittelevät erilaisilla rakenteilla ja värien yhdistelmillä.

Tavoitteena on tuotteita, jotka ovat uniikkeja, funktionaalisia, sekä esteettisesti miellyttäviä.

ArtGlassCenter
Jääkärinkatu 11
00150 Helsinki
Avoinna: sopimuksen mukaan
www.artglasscenter.fi

Voit tutustua ArtGlassCenterin tekemiin tuotteisiin ja projekteihin studion virallisen verkkosivuston kautta, osoitteessa www.artglasscenter.fi.

Studioon voi ottaa yhteyttä sekä puhelimitse että paikan sähköpostiosoitetta käyttäen.