Helsingin Aurinko myymälä

Aurinko myymälä on osa kauppakeskus Kampin palveluvalikoimaa, Urho Kekkosen kadun varrella Helsinkiä.

Kauppana Aurinko on erikoistunut itämaisiin, eksoottisiin lahja- ja sisustustavaroihin, joiden avulla on helppo tuoda väriä arkielämään.

Aurinko myymälä Kauppakeskus Kamppi HelsinkiTuotevalikoimiin sisältyy muun muassa käsintehtyjä hopeakoruja, eksoottisia puupatsaita ja naamioita, valaisimia, ja kehystettyjä peilejä.

Tarjolla on myös kodintekstiilejä, uniikkeja vaatteita, huiveja, ja paljon muuta.

Eksoottisten tuotteiden kohokohtiin kuuluvat esimerkiksi afrikkalaiset puuelefantit ja kirahvit, kuin myös kattava valikoima suitsukkeita.

Myynnissä olevat tuotteet tuotu suoraan kaukoidästä ja valmistettu pääosin Intiassa, Nepalissa, Thaimaassa, sekä Indonesiassa.

Kaikki puutuotteet ovat peräisin Indonesiasta ja vaatteista suurin osa Nepalista, mutta myös Thaimaasta ja Intiasta. Kaupan olevat lävistykset ovat pääosin Thaimaasta.

Auringolla on olemassa myös tuotteita myyvä verkkokauppa, www.aurinkoa.fi.

Verkkokaupan tuotekategorioina ovat vaatteet, asusteet, korut, seinäkankaat ja päiväpeitot, suitsukkeet, unisiepparit, vesipiiput, sekä sisustus- ja lahjatavarat.

Aurinko Kauppakeskus Kamppi
Urho Kekkosen katu 1, 2. kerros
00100 Helsinki
Aukioloajat: ma-pe klo 9-21, la klo 9-18, su klo 12-18
www.aurinkoa.fi

Aurinko operoi osana Helsingin keskustaa osana olevaa kauppakeskus Kamppia, toisessa kerroksessa.

Pääset paikan päälle muualta kaupungista esimerkiksi metroa käyttämällä, jonka pysäkki on rakennuksen maanalaisella tasolla.