Baguette leipomokahvila Helsinki – Malmin Nova

Baguette leipomokahvila Helsinki sijaitsee Malmin Novan kauppakeskuksen tiloissa, osoitteessa Ala-Malmin tori 5 (2. kerros).

Kyseessä on monipuolinen konditoria, leipomo, ja lounaskahvila, suosittu paikka levähtää shoppailuhetken lomassa erinomaisten leivonnaisten ja kahvien äärellä.

Baguette leipomokahvila Helsinki - Malmin Nova.

Tilava kahvila on myös hinnoiltaan kilpailukykyinen, edullisuuden kattaessa myynnissä olevat leipomo-konditoriatuotteetkin.

Leipomokahvila Helsinki - Baguette.

Voit ostaa helsinkiläisestä kahvilasta kotiin viemisiksi esimerkiksi leipiä, pullia, kakkupalasia, ja paikan nimen mukaisesti patonkeja ja ranskanleipiä.

Lounaskahvila Helsinki - Baguette.

Lounasruokailu on tarjolla arkipäivittäin buffet-lounaana, maanantaista perjantaihin klo 10:30-15. Pääruokien ohella lounaaseen kuuluu runsas salaattipöytä ja päivän keitto sekä kahvi / tee.

Baguette leipomokahvila Helsinki – Malmin Nova
Ala-Malmin tori 5, 2. kerros, Malmin Nova
00700 Helsinki
Aukioloajat: maanantai-lauantai 9-18, sunnuntai 12-16
baguette.fi

Voit saada lisätietoja leipomokahvilan toimipaikasta seuraamalla sen virallisia sosiaalisen median sivuja, kuten esimerkiksi Facebookia osoitteessa facebook.com/cafebaguettemalmi/.

Facebookiin tulee päivityksiä muun muassa liittyen ajankohtaisiin lounasruokailun vaihtoehtoihin, aukioloaikojen muutoksiin, sekä paljon muuta.