Helsingin BBQ House pihviravintola

Ravintola BBQ House palvelee asiakkaitaan Helsingin ostoskeskus Kampista käsin, Urho Kekkosen kadun varrella keskustan aluetta.

BBQ House on etelä-amerikkalaistyylinen pihviravintola, jonka ilmapiiri koostuu lattarimusiikista ja laavakivigrillissä kypsennetystä pihvilihasta.

BBQ House pihviravintola Kauppakeskus Kamppi HelsinkiRuokalistalta löytyvät tapakset, alkuruoat, salaatit, annoskokonaisuudet BBQQ Housen tapaan, pääruoka valintasi mukaan laavakivigrillistä, jälkiruoat, kuin myös jäätelöt ja sorbetit.

Ravintola valmistaa mielellään parhaista raaka-aineista toteutetut annokset erikoisruokavaliot huomioon ottavalla valmistustavalla.

BBQ Housen toiminta-ideana on, että asiakas saa rakentaa itse annoksensa oman makunsa mukaan, sillä kastikkeella tai lisukkeella jonka hän itse haluaa.

Viinilistalta löytyvät valkoviinit, punaviinit, kuohuviinit, ja makeat jälkiruokaviinit, sisältäen muun muassa pihviruokien kanssa soveltuvia viinejä alueilta kuten Argentiina, Chile, ja Australia.

Voit aloittaa arkisin ruokailun BBQ Housessa jo lounasaikaan (ma-pe klo 11-14:30), jolloin voimassa ovat vaihtuvat, latinalaisen maailman keittiökulttuurin pohjalta rakennetut lounaslistat.

BBQ House Kauppakeskus Kamppi
Urho Kekkosenkatu 1, 1. kerros
00100 Helsinki
Aukioloajat: ma-to klo 11-23, pe klo 11-24, la klo 12-23, su klo 13-22
www.bbqhouse.fi

Pöydän varaus ravintolaan on mahdollista paikan verkkopalvelun (www.bbqhouse.fi) kautta, online-varauskalenterista.

Yli 20 henkilön seurueiden varaukset välittyvät asiakaspalveluun, joka vahvistaa tällaiset varaukset manuaalisesti.