Helsingin Bebes äitiyskauppa

Bebes äitiyskauppa löytyy Helsingin ostoskeskus Kampin palveluiden joukosta, osoitteessa Urho Kekkosen katu 1.

Kyseessä on äitiyden palveleva erikoisliike.

Bebes äitiyskauppa Kauppakeskus KamppiMyymälän tuotevalikoimat kattavat laadukkaat ja muodikkaat tuotteet raskausaikaan, imetykseen, sekä vauvanhoitoon.

Äitiysvaatteiden suhteen tuotekategorioina ovat äitiyspaidat- ja tunikat, äitiyshousut, äitiysmekot ja äitiyshameet, äitiystakit, äitiysalusasut, äitiysuimapuvut ja bikinit, kuin myös Basic-tuotteet.

Imetystä varten valikoimat sisältävät imetysliivit, imetyspaidat, imetysmekot, imetysyöasut, ja muut imetystarvikkeet.

Voit ostaa myös vauvanvaatteita (44cm – 80cm), unipusseja ja peittoja, lastentarvikkeita, vauvankenkiä, kestovaippoja, vauvan leluja ja lasten leluja, sekä kastetuotteita.

Valikoimiin on tuotu myös CD:t, DVD:t, kirjat, ja äänitteet, mukaanlukien raskaus ja synnytysaiheiset kirjat, vauvanhoitoaiheiset kirjat, kasvatusaiheiset kirjat, ja kirjat kätilöille & opiskelijoille.

Muita ostettavissa olevia tuotteita ovat korut äidille ja raskaana olevalle, hoitolaukut, luonnonkosmetiikka, ja muut äitiystuotteet.

Myymälä kertoo ajankohtaisesta toiminnastaan usein Facebook-sivujensa kautta, osoitteessa www.facebook.com/bebesaitiydenerikoisliike.

Bebes Kauppakeskus Itis
Urho Kekkosen katu 1, 3. kerros
00100 Helsinki
Aukioloajat: ma-pe klo 9-21, la klo 9-18, su klo 12-18
www.bebes.fi

Bebes myymälän tuotemerkit

Bebes myymälästä löytyvät tuotemerkit ovat Alva Organics, Anita, Babiators, Babysoy, Bebes, Bebesinfo, Bobux, Bola, Boob, Bravado, Buggysocks, Cake Lingerie, Carotte & Cie, Cupcake, Daulter Anni, Deglingos, Djeco, Doomoo, Earth Mama Angel Baby, Esprit…

…Fill & Tell, Frenchy Yummy, Gaskin Ina May, Goula, Haba, Hannas, Hape, Hotmilk, Hug a Bub, Imps & Elfs, Infoband, Ingrid & Isabel, Itzy Ritzy, Ivana Helsinki, Jackson Reese, Jutta, Kaiser, Kidscase, Kurtis, Kushies…

…Käthe Kruse, Lanowool, Lansinoh, Lifefactory, LOVE2WAIT, Mádara, Made in Water, mamalicious, Mamalila, Manduca, ManyMonths, Mellipou, Merino Kids, Milestone Cards, Milker, Minimini, Nalle, Natura World…

…Natures Purest, Natursutten, Nikky, Noppies Bodyfashion, Noppies Maternity, O.B.Designs, Onni ja Ilona, Oppi ja Ilo, Pediped, Petit Stellou, Piccu, Rhymetime, RIC, Ripe Maternity, RKS, Ruskovilla…

…Ryland Peters & Small, Saily Bijoux, Sayang, Serendipity, Snappi, Solidea, Sonett, Storksak, Taika & Sampo, Tales From The Earth, Tiny Devotions, Tricot Slen, Voila, Vulli, Wean Green, ja Weleda.