Helsingin Café Engel kahvila

Kahvila Café Engel sijaitsee yhdessä Helsingin vanhimmista kivitaloista, osoitteessa Aleksanterinkatu 26, näkymin Tuomiokirkolle ja Senaatintorille.

Café Engel on tunnelmallinen, perinteinen kahvila yhdellä kaupungin parhaista sijainneista.

Café Engel kahvila HelsinkiEngelissä voit nauttia aidosta keskieurooppalaisesta kahvilakulttuurista ja klassikkoannoksista parhaimmillaan.

Arkisin kahvila avautuu jo varhain aamulla, jolloin Engeliin voi tulla nauttimaan päivän upeasti aloittavia aamiaisruokia & aamiaisannoksia croissantteineen ja tuorepuristettuine mehuineen.

Café Engel on myös suosittu lounasruokailupaikka, jota varten löytyy oma menunsa klassikkoannoksineen.

Kahvihetken oheen myynnissä on kakkuja ja makeita leivonnaisia, mukaanlukien värikkäitä ranskalaisia Macaron leivoksia, croissantteja, ja voisilmäpullia.

Kesäisin (kesäkuun lopusta syyskuun loppuun) kahdella suurella purjekankaalla katetulla kahvilan sisäpihalla toimii ulkoilmaelokuvateatteri Kesäkino Engel.

Nimi “Café Engel” on kunnianosoitus kahvilan rakennuksen, Sunnin talon, nykyisen, 1830-luvulla valmistuneen julkisivun suunnittelijalle, kansallisarkkitehti Carl Ludvig Engelille.

Café Engel – Torikorttelit
Aleksanterinkatu 26
00170 Helsinki
Aukioloajat: ma-pe klo 8-21, la klo 9-21, su klo 10-19
www.cafeengel.fi

Kahvilan kaikki ruokalistat ovat luettavissa paikan verkkosivuston kautta, osoitteessa www.cafeengel.fi.

Sivuilla tiedotetaan myös kahvilan ajankohtaisista tapahtumista, muun muassa Art Goes Kapakka sekä Rakkautta ja anarkiaa festivaalien yhteydessä.