Helsingin Caffi kahvi- ja suklaakaupat

Caffi kahvi-ja suklaakauppoja on Helsingin puitteissa kahden myymälän verran, joista toinen on osa ydinkeskustan Lasipalatsin palveluita (Mannerheimintie 22-24).

Myymälöiden tuotevalikoimaan kuuluvat keskeisesti vastapaahdetut kahvit, monipuolisesti erilaisia teelaatuja, kuin myös käsintehdyt suklaat eri kaakaolajikkeista.

Caffi kahvil- ja suklaakauppa Kauppakeskus Itis HelsinkiKotimaisen Caffi-ketjun, joka perustettiin vuonna 2005, erikoisosaamiseen kuuluu kuitenkin sen laaja irtokahvivalikoima.

Irtokahvien kotiinostamisen ohella voit tilata lähes kaikista valikoimissa olevista kahvilajikkeista myös juomia “to go” taitavien baristojen tekeminä paikan päällä.

Kahvin kyytipojaksi tarjolla on esimerkiksi belgialaisia, ranskalaisia, espanjalaisia, ja suomalaisia käsintehtyjä suklaita.

Yksi Caffin toiminnan tavoitteista on edistää suomalaista kahvikulttuuria, toimimalla muun muassa osana eurooppalaista SCAE (Specialty Coffee Association of Europe) organisaatiota.

Varmistaakseen asiakkailleen laadukkaimmat makunautinnot, Caffin henkilökunta maistelee ja paahtaa päivittäin uusia kahveja, hauduttelee eri puolilta maailmaa saapuneita erikoisteelehtiä, sekä arvostelee tilakaakaoista valmistettuja uniikkeja suklaita.

Löydät myymälöistä parhaimmillaan (Lasipalatsin kauppa) yli 50 erilaista, pääosin ekologisesti valmistettua kahvia ja noin 100 teelaatua, kuin myös maailman parhaisiin lukeutuvia suklaita.

Caffi kahvituotteet Helsinki

Valikoima muuttuu jatkuvasti, joten saatat tehdä myymälöissä yllättäviäkin, erilaisia löytöjä maailman kahvivalikoimista.

Kahvit paahdetaan itse yhtiön toimesta pienissä erissä, ja ne tarjoillaan aina tuoreena.

Mikäli olet teen ystävä, Caffin hyllyiltä löytyy runsaasti maustettuja teelaatuja, arvokkaimpien teelaatujen ollessa tosin maustamattomia.

Caffi teetuotteet Helsinki

Myymälöissä tarjolla olevissa suklaissa ei ole lisä- eikä väriaineita.

Ketju on keskittynyt toiminnassaan vain puhtaisiin, tuoreisiin kaakaotuotteisiin, yhdistäen parhaimmat maut ja terveellisyyden.

Caffi suklaatuotteet Helsinki

Caffi toimipaikoista suurikokoisin ja valikoimiltaan kattavin on Helsingin Lasipalatsin 1930 funkkis-rakennuksen tiloissa oleva myymälä.

Helsingin Caffi myymälät – yhteystiedot

Caffi Helsinki Lasipalatsi
Mannerheimintie 22-24
00100 Helsinki
Aukioloajat: ma-pe klo 10-19, la klo 10-18
www.caffi.fi

Caffi Kauppakeskus Itis
Itäkatu 1-7, 1. kerros
00930 Helsinki
Aukioloajat: ma-pe klo 9-21, la klo 9-18, su klo 12-18
www.caffi.fi

Caffi myymälät muualla Suomessa – yhteystiedot

Caffi Vantaa Kauppakeskus Flamingo
Tasetie 8, Flamingon yhdyskäytävä, 2. krs
01510 Vantaa
Aukioloajat: ma-pe klo 10-20, la klo 10-18, su klo 12-18
www.caffi.fi

Caffi Espoo Kauppakeskus Sello
Leppävaarankatu 3-9, 1. kerros katutaso
02600 Espoo
Aukioloajat: ma-pe klo 10-21, la klo 9-18, su klo 12-18
www.caffi.fi

Ketjun virallinen Facebook-sivusto toimii osoitteessa www.facebook.com/caffipaahtimokauppa.

Facebook-sivuille tulee tietoa mm. Caffin tuoteuutuuksista ja muusta ajankohtaisesta toiminnasta.