Helsingin Carlson myymälä

Kattamisen ja ruoanlaiton erikoisliike Carlson toimii Helsingissä yhdellä toimipaikalla, Redin kauppakeskuksessa, osoitteessa Hermannin rantatie 5.

Vuonna 1859 perustettu tavaratalo- ja rautakauppaketju Carlson on kotimainen, yksityinen perheyritys, jonka Redi ostoskeskuksen toimipiste on laadukkaan kattamisen ja ruoanlaiton erikoismyymälä.

Kaupan valikoimiin kuuluvat kattamisen ja ruoanlaiton parhaat brändituotteet mukaan lukien kahvikoneet sekä muut keittiön pienkoneet. Lisäksi lahjatavarat ovat tärkeä osa myymälän tuotevalikoimaa.

Carlson Helsinki.

Redin myymälän palveluihin kuuluu myös Carlsonin verkkokaupan noutopiste, jonka kautta ulottuvillasi on koko Carlsonin monipuolinen tuotevalikoima (kuten kodin sisustamisen ja remontoinnin, muodin ja kauneuden sekä urheilun ja kodintekniikan tuotteet).

Tavaratalo- ja rautakauppaketjuna Carlsonilla on kotimaassa yhteensä 12 myymälää yhdeksällä paikkakunnalla: Kuopio, Mikkeli, Varkaus, Savonlinna, Joensuu, Iisalmi, Helsinki, Jyväskylä ja Vantaa.

Näistä Redin myymälän ohella Jyväskylän ja Vantaan toimipaikat ovat konseptiltaan ainutlaatuisia ruoanlaiton ja kattamisen brändituotteisiin erikoistuneita lifestyle-myymälöitä.

Carlson REDI
Hermannin rantatie 5, 2. kerros, Sköne, Kauppakeskus REDI
00580 Helsinki
Aukioloajat: maanantai-perjantai 10-21, lauantai 10-19, sunnuntai 12-18
www.carlson.fi

Carlsonin virallinen Facebook-sivu löytyy osoitteesta www.facebook.com/carlson.fi/.

Seuraamalla virallista Facebook-sivua, saat päivityksiä liittyen yhtiön uutuustuotteisiin, erikoistarjouksiin, tapahtumiin, ja paljoon muuhun.