Casuarina sisustusliike Helsinki – Fredrikinkatu

Casuarina sisustusliike Helsinki kuuluu kaupungin Design District -korttelin palveluvalikoimiin, osoitteessa Fredrikinkatu 30.

Profiililtaan liike on vuonna 1998 perustettu lifestyle sisustusmyymälä, jonka toimintaan inspiraation ovat antaneet vuosien matkustelu eri puolilla maailmaa ja niiltä kerätyt esineet.

Myynnissä olevat sisustustuotteet edustavat ajatonta, iätöntä, ja kokonaisvaltaista tyyliä, jotka syntyvät ajan, tarinoiden, sekä tyylilajien kerrostumista.

Casuarina sisustusliike Helsinki.

Tuotteissa kohtaavat itä ja länsi, etnisyys, sekä moderni, vanha, ja uusi.

Valikoimissa on nykyaikaisen designin rinnalla korkealaatuisia vintage-huonekaluja, joita liikkeeseen tuodaan yksittäin Aasiasta ja Pariisin antiikkimessuilta.

Avaintekijöitä tuotteiden valinnoissa ovat muun muassa laadukkaat materiaalit, suunnittelu, ja työn laatu, kattaen laajan merkkivalikoiman sekä räätälöidyt ratkaisut.

Sisustusliike Helsinki - Casuarina.

Huonekalujen lisäksi myynnissä on valaisimia, astioita, mattoja, vuodevaatteita, ja muita kodin tekstiilejä sekä pienesineitä.

Sisustusliikkeen toiminnan ydinosaamista ovat asiakkaiden kanssa ideointi, ongelmanratkaisu, sekä tarpeisiin sopivien tuotteiden etsiminen, lopputuloksena syntyessä viihdyttäviä ja luokseen kutsuvia tiloja.

Saat liikkeestä sisustussuunnittelijan asiantuntemusta niin kaluste- ja materiaalivalintoihin, kalusteiden sijoitteluun, kuin värien ja valaistuksen suunnitteluunkin.

Casuarina sisustuskauppa.

Helsinkiläisen sisustusliikkeen osaamiseen suunnittelupalveluiden suhteen kuuluvat tilaohjelman luonti ja kalustetut pohjapiirrokset tiloista, räätälöitävien kokonaisuuksien suunnittelu & mittapiirrokset sekä materiaali-, tekstiili- ja värisuunnitelmat, tuotevalinnat, sekä valaistussuunnittelu.

Casuarina suunnittelee kotien ohella myös julkisia tiloja.

Casuarina sisustusliike Helsinki
Fredrikinkatu 30
00120 Helsinki
Aukioloajat: maanantai-perjantai 10-18, lauantai 10-15
casuarina.fi

Voit saada lisätietoja Casuarina sisustusliike Helsinki myymälän tuotteista ja palveluista yhtiön virallisen Facebook-sivuston kautta, osoitteessa facebook.com/casuarinaFI/.

Facebookiin tulee muun muassa sisustusideoita ja tietoja myymälän uutuuksista sekä ajankohtaisista tarjouskampanjoista.