Helsingin CF13 Classic Fashionstore vaatekauppa

Vaatekauppa CF13 Classic Fashionstore kuuluu Helsingin Galleria Esplanadin palveluvalikoimiin, Pohjoisesplanadin varrella keskustaa.

CF13 on klassista & tyylikästä elämäntapaa edustaviin naisten ja miesten vaatteisiin, laukkuihin, ja asusteisiin erikoistunut myymälä.

CF13 Classic Fashionstore Galleria Esplanad HelsinkiTuotteet on valittu myyntiin sekä niiden edustaman ajattoman designin perusteella, kuin myös laadun ansiosta, kestäen kulutusta ja aikaa.

Valikoimien laajuuden ansiosta voit helposti koota myymälästä vaatekaappiisi yksilöllisiä kokonaisuuksia, niin työhön kuin vapaa-ajallekin.

Pohjoisesplanadin myymälässä on kaupan etenkin tanskalaisia, ruotsalaisia, ja italialaisia tuotemerkkejä, jotka tunnetaan hyvästä hinta-laatusuhteestaan.

Voit ostaa tuotteita mm. merkeiltä Holebrook Sweden (Ruotsi), Lindbergh (Tanska), Morris (Ruotsi), Parajumpers (Italia), Park Lane (Ruotsi), River Woods (Yhdysvallat), ja The Bridge (Italia).

Lisäksi CF13 myy laadukkaita italialaisia The Bridgen laukkuja, jotka valmistetaan käsityönä Firenzessä.

CF13 Classic Fashion Galleria Esplanad
Pohjoisesplanadi 33, katutaso
00100 Helsinki
Aukioloajat: ma-pe klo 10-19, la klo 10-17, su klo 12-16
www.facebook.com/classicfashionstore

CF13 Classic Fashionin virallinen Facebook sivusto on tarjolla osoitteessa www.facebook.com/classicfashionstore.

Facebookin kautta yhtiö mm. esittelee kohokohtia myynnissä olevista tuotteista ja kertoo ajankohtaisista alennuskampanjoistaan.