Helsingin China Flavor kiinalainen ravintola

Kiinalainen ravintola China Flavor palvelee asiakkaitaan Arabian kauppakeskuksesta käsin, paikan toisessa kerroksessa.

China Flavor on modernin kiinalaisen sisustuksen omaava, mutta perinteistä (ja edullista) kiinalaista ruokaa tarjoava ravintola.

China Flavor kiinalainen ravintola Kauppakeskus Arabia HelsinkiRuokalistalta löytyy valikoima Kiinan kuuluisimpa ruokalajeja, mukaanlukien Etelä-Kiinan kevyet ja makeat ruoat sekä Pohjois-Kiinan maukkaat ja tuliset vaihtoehdot, kuten Peking-ankka tai Kunpo-kana.

Voit valita China Flavor ruokailusi vaihtuvasta lounasmenusta, à la carte ruokalistalta, sekä take away valikoimista.

Suosittuja ruokalajeja valikoimissa ovat esimerkiksi kevätrullat, kiinalaiset keitot, Dim Sumit, kuin myös nuudeliwokit ja friteeratut liharuoat.

Herkutteluhetkesi voi koostua muun muassa Satay-kanasta, kanasta hapanimeläkastikkeessa kantonilaisittain, kanasta tai naudasta Szechwanin tapaan, kanasta ja cashewpähkinöistä, paistetuista nuudeleista sekä kevyt kasvis-munakoisopadasta.

110 asiakaspaikan kokoisen China Flavorin kattauksena on maanantaista perjantaihin lounas-buffet. Noutopöytä sisältää aina keiton, salaattipöydän, kuusi lämmintä ruokaa sekä kahvin ja teen (keskiviikkoisin myös sushia).

Mikäli haluat, vaihtoehtoinen lounastamistapa on salaattipöytä-buffet, johon kuuluu keitto, salaattipöytä sekä kahvi ja tee.

Ravintola ilmoittaa ajankohtaisista ruokalistoistaan Kauppakeskus Arabian verkkosivujen kautta, osoitteessa www.kauppakeskusarabia.fi.

Ravintola China Flavor
Hämeentie 111, 2. kerros
00550 Helsinki
Aukioloajat: ma-pe klo 10-21, la klo 11-18, su klo 12-18

China Flavor ravintola on osa suosittua Kauppakeskus Arabiaa, joka löytyy Hämeentien varrelta Helsingin Arabianrantaa, noin neljän kilometrin päässä keskustasta.

Yhteensä liikkeitä ostoskeskuksessa on yli 30, noin 11 400 m2 kokoisella alueella.