Helsingin Comea Store myymälä

Comea Store on osa kodin sisustamiseen erikoistunutta Helsingin kauppakeskus Lanternaa, osoitteessa Varikkotie 2.

Myymälä kauppaa Nurmela Interiorin valmistamia Comea Store Kauppakeskus Lanterna HelsinkiComea liukuovikaapistoja ja säilytysjärjestelmiä.

Comea säilytysjärjestelmät ovat uudenlainen konsepti, jonka avulla on mahdollista luoda erilaisia ratkaisuja kodin säilytysongelmiin.

Nämä säilytysjärjestelmät koostuvat liukuovista, kaapistojen runko-osista, kuin myös runkoihin liitettävistä lisätarvikkeista.

Voit ostaa myymälästä myös laadukkaita lisävarusteita monipuolisesta valikoimasta.

Myynnissä on säilytystä helpottavia laatikostoja, vaatetankoja, valaisimia, kenkä- ja housutelineitä, peilejä, ja monia muita käytännöllisiä tuotteita.

Comea liukuovikaapisto HelsinkiYksi tekijä Comea kaapistojen suosion taustalla on se, että voit suunnitella ne juuri sellaiseksi kuin tarvitset ja haluat.

Lanternan liikkeestä pääset tutustumaan monipuoliseen mallistoon, ja saat apua projektiin tarvittaessa suunnittelutyöstä asennukseen saakka.

Kaikki Comea -malliston tuotteet valmistetaan Suomessa, ja ne toimitetaan Nurmela Interiorin omilla autoilla aina asiakkaan kotiovelle asti.

Comea Store Kauppakeskus Lanterna
Varikkotie 2, 1. kerros
00880 Helsinki
Aukioloajat: ti, to-pe klo 10-17, ke klo 10-18, la klo 10-15
www.comea.fi

Oman Comea Store myymälän ohella tuotemerkin liukuovikaapistoja myydään kautta Suomen kattavan jälleenmyyntiverkoston avulla.

Tämä jälleenmyyntiverkosto löytyy lueteltuna Comean virallisilla verkkosivuilla (www.comea.fi, linkki “Jälleenmyyjät”).