Helsingin Common japanilainen designkauppa

Japanilainen designkauppa Common sijaitsee Helsingin Design District korttelissa, Pursimiehenkadun varrella kaupunkia.

Common on erikoistunut japanilaiseen designiin & käsitöihin sekä japanilaiseen teehen.

Common japanilainen design myymälä HelsinkiMyymälä valitsee myyntiin vain esineitä, joihin ei kyllästy vuosienkaan saatossa, vaan joiden tarkoitus on pysyä arkielämän osana pitemmänkin ajanjakson yli.

Ostettavissa olevilla korkealaatuisilla astioilla ja esineillä on helppo tuoda positiivisen japanilaisen elämäntyylin ja kulttuurin osia omaankin arkeen.

Tuotekategorioina myymälästä löytyvät mm. SIWA-tuotteet, Hakusan Porcelain Co., Ltd tuotteet, Yoshii Towel Companyn tuotteet, Tsubame-muistikirjat, Postalco tuotteet, SyuRo tuotteet, sekä Uogashi Meicha teetuotteet.

Tuotteet, jotka on valmistettu perinteisten japanilaisten menetelmien mukaisesti, on lisäksi vaivatonta yhdistellä jo olemassa oleviin astioihin ja esineisiin.

Common tarkoituksena onkin tuoda eksoottista ja uniikkia lisää pohjoismaiseen moderniin kotiin Japanin eri alueiden perinteiden mukaisista taideteollisuuksista.

Common japanilaiset tuotteet Helsinki

Sekä Suomelle että Japanille yhteistä on muotoilun yksinkertaisuuden suosiminen, jossa esineet eivät ole huomiota herättäviä, mutta eivät myöskään liian yksinkertaisia.

Common
Pursimiehenkatu 1
00120 Helsinki
Aukioloajat: ma–pe klo 11–18, la klo 11–16
www.common-helsinki.com

Japanilaisen design kauppa Commonin Facebook-sivusto löytyy osoitteesta www.facebook.com/pages/Common-Helsinki/524042507611222.

Myymälä käyttää Facebookia muun muassa tuotevalikoiman kohokohtien esittelemiseen, tuoteuutuuksista kertomiseen, sekä ajankohtaisista tarjouskampanjoista ilmoittamiseen.