Helsingin COS vaateliike

Vaateliike COS toimii kauppakeskus Galleria Esplanadin puitteissa, Pohjoisesplanadilla Helsingin keskustaa.

COS (Collection Of Style) on ruotsalaisen H&M konsernin omistama tuotemerkki, jonka tuotevalikoimat koostuvat korkealaatuisista, mutta kohtuuhintaisista muodikkaista vaatteista naisille, miehille, ja lapsille.

COS vaateliike HelsinkiTyypillinen COS asiakas on nainen tai mies, joka haluaa moderneja, funktionaalisia, ajattomia, ja huolellisesti suunniteltuja vaatteita.

Brändin kulmakiviin kuuluu tyylin suosiminen yli muodikkuuden, joka näkyy klassisten muotojen hyväksikäyttö, jotka elävät vaatekaapissa useiden sesonkien yli.

Yhdistäen perinteisiä metodeja uusiin tekniikoihin ja innovatiivisiin kankaisiin, COS työskentelee luodakseen muotivaatekappaleita, jotka näyttävät ja tuntuvat samanaikaisesti klassisilta ja nykyaikaisilta.

Tuotemerkki ottaa inspiraatiota muotoiluunsa laajalta alalta, painottaen kussakin kokoelmassaan yksityiskohtien tärkeyttä.

Vuonna 2007 toimintansa aloittanut COS on nykyisin myynnissä maailmanlaajuisesti, 25:ssa maassa, Suomessa toukokuusta 2012.

Kunkin myymälän sijainti on mietitty tarkkaan, hyödyntäen klassisia rakennuskomplekseja, joiden puitteisiin on luotu moderneja galleriatiloja kokoelmien esittelyä varten.

COS myymälöitä pyörittävä H & M konserni omistaa myös tuotemerkit H&M, Monki, Weekday, Cheap Monday, sekä & Other Stories.

COS Galleria Esplanad
Pohjoisesplanadi 31, 1. kerros
00100 Helsinki
Aukioloajat: ma-pe klo 10-20, la klo 10-18, su klo 12-17
www.cosstores.com

COS myymälöiden virallinen Facebook-sivusto sijaitsee osoitteessa www.facebook.com/cos.

Facebook-sivusto on hyvä paikka pitää silmällä uusia, myymälöihin tulevia tuotteita ja muita uutisia liittyen brändiin.