Helsingin Count Deal tilitoimisto

Auktorisoitu tilitoimisto Count Deal toimii Helsingissä kauppakeskus Itiksen toimitiloista käsin, osoitteessa Itäkatu 1-5.

Count Deal, joka syntyi kolmen tilitoimiston fuusiossa vuonna 1996, tarjoaa kattavasti talous- ja henkilöstöhallinnon sekä kiinteistöhallinnan palveluita.

Yhtiön, joka on ollut vuodesta 2001 lähtien Taloushallintoliiton auktorisoima tilitoimisto, keskeisiin palveluihin lukeutuvat sähköinen tai perinteinen kirjanpito, laskutus ja reskontrat, kiinteistöhallinta, palkkahallinto, kannattavuuslaskelmat, verosuunnittelu, verotus, yritysjärjestelyt, ja yritystoiminnan muutokset.

Suosituimmat tilitoimiston palveluista ovat taloushallinto, kirjantpito, laskutus, reskontrat, sähköinen taloushallinto, palkkahallinto, kiinteistöhallinta, verotus, yritysjärjestelyt, yritystoiminnan aloittaminen, yritystoiminnan muutokset, sekä yritystoiminnan lopettaminen.

Count Dealin kirjanpidossa käytetään Visma Fivaldi-ohjelmaa, joka on integroitu taloushallinnon ohjelma, joka toimii internetin kautta mahdollistaen ohjelman eri osa-alueiden käyttämisen sekä asiakkaan että tilitoimiston toimesta ilman hankalia etäkäyttöohjelmia ja kalliita erityisjärjestelyitä – sopien loistavasti kaikenkokoisille yrityksille, myös pienille.

Tilitoimisto Count Deal.

Count Deal Itis
Itäkatu 1-5, Toimistotalo E, 4. kerros, Kauppakeskus Itis
00930 Helsinki
Aukioloajat: maanantai-torstai 9-17, perjantai 9-16
www.countdeal.fi

Löydät tilitoimiston konttori kauppakeskuksen Itäkadun puoleiselta osalta, toimistotalo E:n 4:ssä kerroksessa. Voit käyttää suunnistamisen maamerkkinä Giganttia, sillä konttori sijaitsee pari kerrosta sen yläpuolella.

Voit lukea lisää tilitoimiston palveluista yhtiön virallisilla nettisivuilla, osoitteessa www.countdeal.fi.

Sivuilta löytyy mm. taustatietoja yhtiöstä, sen henkilökunnasta, ajankohtaisista tilitoimiston asioista, ja paljon muuta.