Helsingin Crafts by India intialainen kauppa

Intialainen kauppa Crafts by India kuuluu kauppakeskus Citycenterin liikevalikoimaan, Asematunnelin tiloissa Helsingin keskustaa.

Crafts by India myy perinteisiä ja luksusmaisia tuotteita Intiasta, pääosin käsintehtyjä valmisteita.

Crafts by India intialainen kauppa HelsinkiOstettavissa on esimerkiksi hopeakoruja, hajuvesiä, pashmina- ja silkkihuiveja, keramiikkaa, käsinpainettuja tekstiilejä, kuin myös uniikkia Dhokra-taidetta.

Asiakkaiden parissa suosittuja tuotekategorioita ovat varsinkin paperitaide, tyynynpäälliset, pöytäliinat, ja upeat pashmina-huivit.

Intialaista kulttuuria edustavina tuotteina valikoimat ovat suomalaisessa miljöössä edukseen poikkeavan energisia, yksilöllisiä, ja luovia teoksia.

Crafts by India tuotteet HelsinkiTuotteista näkyy myös intialaisen elämäntyylin monipuolisuus ja elämänilo, sisältäen yksityiskohtia alueellisesta taiteesta ja etnisestä käsityötaidosta.

Crafts by Indian valikoimilla on helppo tuoda aasialaista väriä suomalaiseen sisustukseen, esimerkiksi uniikin Dhokra taiteen, sinisen keramiikan, tai kauniin marmoritaiteen avulla.

Myymälä pyrkii kattamaan mahdollisimman hyvin Intian eri alueiden ja osavaltioiden osaamista, tehden asiakkailleen myös erikoistilauksia harvinaisempien tuotteiden suhteen.

Crafts by India Kauppakeskus Citycenter
Kaivokatu 6, K1-kerros
00100 Helsinki
Aukioloajat: ma-pe klo 11-19, la klo 12-18
www.craftsbyindia.fi

Crafts by India kaupan virallinen Facebook-sivu löytyy osoitteesta www.facebook.com/craftsbyindia.

Facebookiin tulee mm. tietoja myymälän alennusmyyntikampanjoista ja esittelyjä uusista tuotteista.