Helsingin danishdesign.fi sisustuskauppa

Sisustuskauppa danishdesign.fi toimii Helsingin Design District korttelin puitteissa, osoitteessa Merikatu 3.

Myymälä on erikoistunut tanskalaisten sisustustuotteiden jälleenmyyntiin sekä Tanskan muotoiluosaamisen tunnetuksi tekemiseen Suomen markkinoilla.

danishdesign.fi myymälä HelsinkiLöydät kaupasta kauniita & korkealaatuisia tanskalaisia design-esineitä, jotka on käsinvalittu suomalaisia ostajia ja paikallista tyylitajua silmälläpitäen.

Valikoimiin kuuluu muun muassa nykyaikaisia ja vintage huonekaluja, valaisimia, keramiikkaa, maalauksia, sekä koruja.

Tuotteissa on klassisia laatubrändejä, uusia moderneja tuotemerkkejä, sekä uniikkeja ja alkuperäisiä design-tuotteita yksittäisiltä tanskalaisilta suunnittelijoilta.

Tuotesarjoja löytyy mm. valmistajilta kuten Eilersen, Mater, Helbak, sekä Scherning.

Tanskalaisten huonekalujen klassikkojen, painotuksena 50- ja 60-luvut, suhteen myymälä itse valvoo niiden suhteen tehtyjä restauraatiotöitä, joten voit olla luottavainen aina korkeimman mahdollisen laadun suhteen.

danishdesign.fi tuotevalikoima elää jatkuvasti, joka tarjoittaa myös sitä, että voit ottaa yhteyttä yhtiöön, mikäli etsit myymälästä tiettyä tuotetta, mutta sitä ei vielä löydy valikoimista.

Sisustusliikkeen showroom-myymälä sijaitsee Merikatu 3:ssa, jonka kautta useat uudet tanskalaiset suunnittelijat ja design-yritykset saavat ensikosketuksen Suomen markkinoille.

Danishdesign.fi
Merikatu 3
00140 Helsinki
Aukioloajat: ma-su klo 9-17
www.danishdesign.fi

Voit tutustua danishdesignin tuotteisiin ja edustettuna oleviin tyyleihin parhaiten myymälän verkkosivujen kautta.

Verkkosivut toimivat osoitteessa danishdesign.fi, jossa kerrotaan myös tuotteiden tanskalaisten valmistajien taustoista.