Helsingin The Duck’s Tattoo tatuointi- ja lävistysliike

Tatuointi- ja lävistysliike The Duck’s Tattoo on osa kauppakeskus Itiksen palveluvalikoimaa, Vartiokylän kaupunginosan alueella Helsinkiä.

Vuonna 1990 perustettu The Duck’s Tattoo sisältää pitkän kokemuksen ja ammattitaidon alalta omaavia tatuoijia ja lävistäjiä.

The Duck's Tattoo Kauppakeskus Itis HelsinkiKyseessä on custom/freehand tatuointipaikka, jossa tatuoijat suunnittelevat ja piirtävät jokaisen asiakkaan tatuointitoiveet yksilöllisesti.

Mikäli haluat täysin räätälöidyn, custom-tatuoinnin, sinun kannattaa varata mahdollisimman paljon materiaalia, jotta paikan tatuoijat saavat hyvän kuvan toiveistasi, jonka pohjalta kuvan suunnittelu voi edetä.

Voit selata myös runsaasta valikoimasta mallikuvia, ja liikkeessä on käytössä internet-pääte lisämallikuvien katselua varten.

Yksi The Duck’s Tattoon toiminnan kulmakivistä on henkilökunnan panostus hygieniaan ja asiakkaiden turvallisuuteen.

Sinun kannattaa lukea paikan verkkosivuilla (www.duckstattoo.com) olevat ohjeet tarkkaan läpi, osana tatuoinnin / lävistyksen hankinnan harkintaa. Tatuointien ottamiselle on lisäksi 18-vuoden ikäraja.

The Duck’s Tattoo Kauppakeskus Itis
Turunlinnantie 10, -1. kerros
00930 Helsinki
Aukioloajat: ma-pe klo 11-18, la klo 11-16
www.duckstattoo.com

Tatuointiliike sijaitsee osana Suomen suurinta kauppakeskusta, Itistä, Turunlinnantie 10:ssä.

Tallinnanaukiolta pääset liikkeelle kulkemalla portaat alas, jolloin paikka on portaiden juurella ylikulkusillan alapuolella. Kulku tiloihin on ainoastaan ulkokautta.