EA-Terveydenhoitomyymälä – Helsinki & Turku

EA-Terveydenhoitomyymälä palvelee kahdella myymälällä Suomen puitteissa, Helsingissä (Kauppakeskus Forum) sekä Turussa (Yliopistonkatu 28).

Yhtiön kumpikin kauppa on terveydenhoitotuotteiden erikoismyymälä, jossa valikoimat kattavat monipuolisesti erilaisia terveyttä ja hyvinvointia edistäviä tuotteita.

Löydät myymälöistä muun muassa Suomen suurimman valikoiman Birkenstock-terveysjalkineita, kuin myös erilaisia jalkojenhoitotuotteita, urheilutukia, kuntovälineitä, pienapuvälineitä, sekä tukisukkia.

Turku (Yliopistonkatu 28).

Keskeisiin tuotekategorioihin kuuluvat esimerkiksi Birkenstock tuotteet, ortopediset kengät, muut jalkineet, pohjalliset, jalkojenhoito tuotteet, sukat, niveltuet ja tukivyöt, kauneus ja terveys tuotteet, mittarit & stetoskoopit, sairaanhoito tuotteet, tyynyt, lämpöasut & kohdelämmittimet, kuntovälineet, uimavälineet, kävelykepit ja apuvälineet, lämpötyynyt, sekä kuumavesipullot.

Saat halutessasi myymälässä ystävällistä, asiantuntevaa opastusta tuotteisiin, löytääksesi juuri tarpeisiisi parhaiten soveltuvat ratkaisut.

Birkenstock sandaalit - EA-Terveydenhoitomyymälä.

Birkenstock sandaalit.

EA-Terveydenhoitomyymälä aloitti toimintansa Helsingissä vuonna 1922 ja firmalla on ollut toimipaikka myös Turussa vuodesta 2003 saakka.

Yhtiön menestyksen taustalla oleviin tekijöihin kuuluvat laaja ja ajan tasalla oleva tuotevalikoima (erityisesti terveydenhoidon tuotteiden osalta), sekä tuotteiden edustama korkea laatu.

Lisäksi myymälöiden työntekijät ovat koulutukseltaan terveydenhoitoalan ammattilaisia, joten asiakkaat saavat aina täsmällistä ja tehokasta opastusta tuotteiden oikeanlaisen & turvallisen käytön suhteen.

EA-Terveydenhoitomyymälä Kauppakeskus Forum Helsinki

EA-Terveydenhoitomyymälä Helsinki & Turku – aukioloajat & osoitteet

Helsinki – Kauppakeskus Forum
Yrjönkatu 23, 3. kerros, Yrjönkäytävä
00100 Helsinki
Aukioloajat: maanantai-perjantai 10-18, lauantai 10-16
ea.fi

Turku
Yliopistonkatu 28
20100 Turku
Aukioloajat: maanantai-perjantai 11-17

Myymälöiden tuotevalikoimat

Jalkineet: Birkenstock, Birkenstock sandaalit, Birkenstock Professional, Birkenstock kengät ja saappaat, Hartjes naisten kävelykengät, Hartjes naisten sandaalit, Hartjes naisten nilkkurit, Hartjes miesten kävelykengät, Hartjes miesten sandaalit, Hartjes miesten nilkkurit, erikoisjalkineet, kenkienhoitotuotteet.

Liikunta ja kuntoutus: nystyräpallot, tasapainolaudat, käsijumpparit, jalkajumpparit, rollerit, jumppapallot, painopallot.

Jalkojen terveys: jalkavoiteet, jalkojenhoitotuotteet, tukipohjalliset, muut pohjalliset, tuki- ja lentosukat, lääkinnälliset hoitosukat, Falke-sukat, puuvillasukat.

Uintivälineet: uimalakit, uima- ja rantatossut, uima- ja vesijumppavälineet.

Kotihoito ja apuvälineet: apuvälineet, puiset kävelykepit, taittuvat ja säädettävät kepit, kävelykepit juhlamallit, kävelykepin lisävarusteet, ihonhoito ja peseytyminen, inkontinenssi ja hygienia, kotihoito, sakset ja kynsienhoito, tyynyt, muut tuotteet.

Lämmittimet: Angora lämmittimet ja alusasut, kuumavesipullot ja lämpötyynyt.

Niveltuet ja ensiapu: niveltuet ja tukivyöt, teipit ja siteet, kylmäpakkaukset.

EA-Terveydenhoitomyymälä palvelupaikassa asioimisen ohella voit myös käyttää yhtiön verkkokauppaa, josta löytyvät myös ajankohtaiset alennusmyynnissä olevat tuotteet sekä poistomyynnin outlet-osasto.