Helsingin Eila Hellgren kauneushoitolat

Eila Hellgren kauneushoitoloita löytyy Helsingin alueelta kolmen palvelupisteen verkosto, mukana toimipaikka kauppakeskus Itiksessä.

Ensimmäinen Eila Hellgren hoitola avasi ovensa vuonna 1964.

Eila Hellgren kauneushoitola HelsinkiYhtiö on ollut alusta saakka Suomen puitteissa pioneerina sekä ihonhoidon että kokonaisvaltaisten kauneus- ja terveyspalveluiden tarjoajana.

Firma tunnetaan etenkin palkituista akneihon hoidoistaan, mutta tarjontaan kuuluu myös monia muita ihotautilääkäreiden kanssa yhteistyössä kehitettyjä palveluja.

Hoitoja löytyy pääkategorioissa kiinteyttävät ja kosteuttavat kasvohoidot, suurihuokoisen, epäpuhtaan ja ongelmaihon hoidot, käsihoidot, jalkahoidot, ihokarvojen poistot, ehostus, ja hieronnat.

Näistä kiinteyttävät ja kosteuttavat kasvohoidot sisältävät palveluvaihtoehtoina: Mini Lift + hieronta, Mini Lift + Debyssi infrapunahieronta, kiinteyttävä ultraääni kasvohoito, kiinteyttävä kasvohoito hieronnalla + Mini Lift, täydellinen kasvohoito ihon rakenteen mukaan, atooppisen / herkänihon hoito, kasvojen emäksinen mineraalihoito, sekä kosteuttava kasvohoito.

Suurihuokoisen, epäpuhtaan ja ongelmaihon hoidot palveluihin kuuluvat puolestaan: Ihonpuhdistus + Mini-Lift, ihonpuhdistus ihonrakenteen mukaan, selän syväpuhdistus, decoltèn syväpuhdistus, ihon kirkastushoito, syväkuorinnat, kuin myös ongelmaihon hoito (akne-, seborrea-iho ja ruusufinni).

Kaikki hoidot toteutetaan Eila Hellgrenin vuosien varrella luomien ihonhoitojen pohjalta, ja toimipaikkojen ammattitaitoinen henkilökunta varmistaa vielä hoidon aikana, että saat juuri tarpeisiisi sopivan lopputuloksen.

Voit varata ajan Itiksen ja Vuosaaren palvelupisteissä toteutettaviin hoitoihin netin kautta, yhtiön verkkopalvelusta (www.eilahellgren.fi) löytyvän linkin kautta, tai puhelimitse.

Hoitojen ohella kauneushoitoloilla on oman brändinsä ihonhoitotuotteiden sarja, jotka yhdistävät maan ja meren mineraalit sekä ajatuksen terveistä elämäntavoista ja myönteisestä asenteesta.

Eila Hellgren tuotteet Helsinki

Eila Hellgren ketjun kehittämään hoitofilosofiaan kuuluu, että ihon ylihoitamista tulee välttää.

Ihonhoidon yksinkertaisuus näkyy myös Eila Hellgren -tuotevalikoimassa, joiden avulla iho voidaan hoitaa nopeasti, helposti, ja tuloksellisesti.

Voit tutustua hoidoissa käytettyihin ja myynnissä oleviin tuotteisiin yhtiön nettisivuilla olevan kuvaston kautta.

Helsingin Eila Hellgren toimipaikat

Eila Hellgren Kauppakeskus Itis
Itäkatu 1-7, 2. kerros
00930 Helsinki
Aukioloajat: ma-pe klo 10-20, la klo 9-17, su klo 12-16
www.eilahellgren.fi

Eila Hellgren Töölö
Cygnaeuksenkatu 7
00100 Helsinki
www.eilahellgren.fi

Eila Hellgren Vuosaari
Tyynylaavantie 20, ClubHouse
00980 Helsinki
www.eilahellgren.fi

Mikäli etsit vain paikkaa ostaa Eila Hellgren ihonhoitotuotteita, niiden jälleenmyyjäluettelo on tarjolla ketjun verkkosivuilla.

Helsingin puitteissa tuotteita myyvät mm. Itäkeskuksen Apteekki (Tallinnanaukio 4) ja Apteekkimarket Keskusta Graniittitalo (Jaakonkatu 3).