Helsingin Ekasalongit parturi-kampaamot

Ekasalongit parturikampaamo-ketju operoi Helsingin alueella neljää toimipaikkaa, mukana Kannelmäen Sassoon Professional Partner salonki.

Vuonna 1973 perustettu Ekasalongit panostaa hiusten työstämiseen niiden luonnollisessa olomuodossa, luomalla hiuksiin kauneuden yksilöllisellä tavalla esiin tuovan muodon ja tasapainon.

Ekasalongit parturi-kampaamo Kauppakeskus Kaari HelsinkiKantavina ajatuksena salonkien toiminnassa ovat myös korkealaatuinen palvelu, käsityöhön pohjautuva parturi- ja kampaamotyö, sekä asiantunteva tuoteneuvonta.

Salongeista Kannelmäen kauppakeskus Kaaressa oleva toimipaikka on Sassoon Professional Partner salonki.

Sassoon Partner -kampaamot valikoidaan huolellisen prosessin kautta, ja Sassoon-kampaajat ovat sitoutuneita säännölliseen koulutukseen.

Ekasalongit parturikampaamo Kannelmäki HelsinkiTämä tausta näkyy muun muassa uusimpien hiustyylien ja kampaamotekniikoiden tulona ensimmäisenä juuri Kannelmäen salonkiin.

Viikin Ekasalongit sijaitsee puolestaan Viikin Prismassa, yliopiston kupeessa.

Toimipaikka on panostanut toiminnassaan laajennettuihin aukioloaikoihin 7 päivänä viikossa, josta löytyy sopivia aikoja kiireisillekin kampaamo-asiakkaille.

Viikin salongista saat hankittua myös Xtreme Lashes -ripsipidennykset.

Ketjun Hansasillan Parturi, jonka yhteydessä toimii myös kampaamopuoli, palvelee miesasiakkaita vankalla ammattitaidolla.

Hansasillan Parturissa saat hankittua omantyylisesi leikkausmallin, oli kyseessä sitten klassinen malli tai kuuminta hottia oleva trendikäs hiustyyli.

Yksi Hansasillan salongin suosion taustalla olevista tekijöistä on se, että palveluihin pääsee ilman ajanvarausta, silloin kun se sinulle parhaiten sopii.

Hansasillan Kampaamon palveluvalikoimiin kuuluvat korkealaatuisten kampaamopalveluiden ohella mm. ylelliset hiuspohjahoidot sekä Xtreme Lashes -ripsipidennykset.

Ekasalongit ketjun Union of Ekasalongit löytyy Helsingin keskustaa osana olevista Torikortteleissa, Senaatintorin ja Kauppatorin väliseltä alueelta.

Kyseessä on Kérastase Hommes Lounge -konseptisalonki, joka on keskittynyt miesten luksusparturipalveluihin.

Palveluvalikoimiin salongissa lukeutuvat esimerkiksi rentouttavat hiuspohjan ja hartian hieronnat, syväpuhdistavat hiustenpesut, parranajot, kuin myös muut parturipalvelut hiustenleikkauksista värjäyksiin.

Helsingin Ekasalongit toimipaikat – yhteystiedot

Ekasalongit Kannelmäki Kauppakeskus Kaari
Kantelettarentie 1, 2. kerros
00420 Helsinki
Aukioloajat: ma-pe klo 9-21, la klo 9-18, su klo 12-18
www.ekasalongit.fi

Ekasalongit Prismakeskus Viikki
Viikintori 3
00790 Helsinki
Aukioloajat: ma-pe klo 9-20, la klo 9-17, su klo 12-16
www.ekasalongit.fi

Ekasalongit Hansasilta Itäkeskus
Hansakuja 4-5
00930 Helsinki
Aukioloajat: ma-to klo 9-19, pe klo 9-18, la klo 9-15
www.ekasalongit.fi

Union of Ekasalongit – Kérastase Hommes Lounge
Unioninkatu 32
00100 Helsinki
Aukioloajat: ma-pe klo 8-18, la klo 10-16
www.ekasalongit.fi

Ekasalongit parturi-kampaamojen virallinen Facebook-sivusto sijaitsee osoitteessa www.facebook.com/ekasalongit.

Facebook-sivuille tulee muun muassa esimerkkejä tehdyistä hiustöistä, hiustyylivinkkejä, sekä esittelyjä salongeissa myynnissä olevista tuotteista.