Helsingin Etelän Kirjanpitotalo tilitoimisto

Tilitoimisto Etelän Kirjanpitotalo toimii Helsingissä kauppakeskus Itiksessä olevalta konttorilta käsin, osoitteessa Turunlinnantie 4 A.

Vuonna 1995 perustettu Etelän Kirjanpitotalo on Taloushallintoliiton auktorisoima ja valvoma täyden palvelun tilitoimisto.

Perinteisten kirjanpitopalveluiden ohella tilitoimisto tarjoaa uusille yrittäjille erikoisosaamistaan kaikissa yrityksen perustamiseen liittyvissä asioissa yhtiömuodosta tai toimialasta riippumatta.

Keskeisiä tilitoimiston palveluita ovat kirjanpidot ja tilinpäätökset, palkanlaskenta, veroilmoitukset, raportointi, neuvonta- ja konsultointi, yritysten perustamiset, yritysmuodon muutokset, sekä sähköinen taloushallinto.

Yhtenä erikoisosaamisalueena Etelän Kirjanpitotalolla ovat aloittavat yritykset, joille tarjolla oleviin palveluihin lukeutuvat mm. yritysten perustamiset, kirjanpidot ja tilinpäätökset, veroilmoitukset, palkanlaskenta, raportointi, kuukausittainen tulosseuranta, kuin myös neuvonta-ja konsultointi.

Tilitoimiston henkilökunta omaa lisäksi syvän kokemuksen ravintoloiden kirjanpidon ja taloushallinnon parista. Tässä suhteessa palveluita ravintola-alalle ovat esimerkiksi kirjanpidot ja tilinpäätökset, viranomaisilmoitukset, veroilmoitukset, palkanlaskenta, raportointi, kuukausittainen tulosseuranta, neuvonta- ja konsultointi, yritysten perustamiset, ja lupa-asiat.

Etelän Kirjanpitotalo tilitoimisto Helsinki.

Etelän Kirjanpitotalo Itis
Turunlinnantie 4 A, 3. kerros, Kauppakeskus Itis
00930 Helsinki
Aukioloajat: maanantai-perjantai 8-16
www.kirjanpitotalo.fi

Etelän Kirjanpitotalo Oy tarjoaa osana palveluitaan monipuoliset sähköiset taloushallintopalvelut jokaisen yrityksen tarpeisiin yhtiömuodosta tai toimialasta riippumatta.

Tilitoimisto käyttää sähköisiin taloushallintopalveluihin Finago Procountor tai Visma Netvisor -ohjelmistoja, jotka ovat markkinoiden suosituimpia sähköisen taloushallinnon ohjelmistoja pk-sektorilla, ja joiden edistynyt automatisointi poistaa turhat rutiinit ja vähentää manuaalista työtä.