Helsingin Figulus käsityökaupat

Käsityömyymälä Figulus toimii Helsingin kaupungissa kahdella toimipaikalla, joista toinen on Redi-kauppakeskuksessa (Hermannin rantatie 5) ja toinen Hakaniemen kauppahallissa (Hämeentie 1A).

Figuluksen päätuotekategorioita ovat helmet, korutarvikkeet, korut ja käyttökeramiikka sekä Redin myymälässä lisäksi huivit, langat, tyynyt, pellavatuotteet, lelut ynnä muut lahjatavarat ja kodintarvikkeet.

Käymällä jommassakummassa myymälässä voit ostaa kaikenlaista tarpeellista omaksi iloksi (mukana tuotteita kaiken ikäisille koruharrastajille), kotiin, tai lahjaksi, kuten käsitöitä, koruja, käsityötarvikkeita, helmiä, lankoja, askartelutarvikkeita, taidegrafiikkaa, leluja, kortteja, huiveja, lyhtyjä, keramiikkaa, jne.

Figulus käsityöliike Hakaniemen kauppahalli Helsinki.

Painotuksena tuotteissa ovat luonnon materiaalit, mukana värikäs & laaja puu- ja siemenhelmien valikoima (yli 5 000 helmitarviketta) sekä yli 1 000 yrityksen valmistamaa uniikkia korua.

Figulus tuo itse korutarvikkeet ja helmet suoraan tuottajilta maahan, minkä vuoksi tuotteiden alkuperä ja laatu ovat tarkkaan valikoituja sekä hinnat edullisia.

Figulus myymälät Helsingissä

Figulus REDI
Hermannin rantatie 5, 2. kerros, Sköne, Kauppakeskus REDI
00580 Helsinki
Aukioloajat: maanantai-perjantai 10-21, lauantai 10-19, sunnuntai 12-18
crafts.figulus.fi

Figulus Hakaniemen kauppahalli
Hämeentie 1A, Hakaniemen kauppahalli
00530 Helsinki
Aukioloajat: maanantai-lauantai 8:15-18
crafts.figulus.fi

Figuluksen virallinen Facebook-sivu löytyy osoitteesta www.facebook.com/Figulus.beads/.

Voit myös seurata yhtiön virallista Instagram-tiliä osoitteessa www.instagram.com/figulus.redi/.