Helsingin Finnmari sisustusmyymälät

Finnmari sisustusliike toimii Helsingissä kahdella myymälällä, joista toinen on kauppakeskus Redin tiloissa (Hermannin rantatie 5) ja toinen ostoskeskus Itiksessä (Itäkatu 1-7).

Vuonna 1972 perustettu Finnmari on kotimainen perheyritys, joka myy liikkeissään maahantuomiaan kodinsisustuksen tuotteita sekä oman kynttilätehtaansa kynttilöitä.

Finnmari sisustusliike Kauppakeskus Itiksessä, Helsingissä.

Oman tehtaansa ja oman tuontitoimintansa johdosta tuotteet ovat hintatasoltaan edullisia ja kaikille budjeteille sopivia, sekä tyyleiltään sopivia niin juuri kodin perustaneille kuin vaativimmillekin sisustajille.

Päätuotekategorioihin myymälöissä lukeutuvat kynttilät (pöytäkynttilät, antiikkikynttilät, kukkakynttilät, tuoksukynttilät, kellukynttilät, lämpökynttilät, valetut lasikynttilät, erikoiskynttilät), lasituotteet (lasipurkit, lasimaljat, lasialuset, lasit lämpökynttilöille, kynttiläjalat)…

…hiekat, servetit, tekstiilit (matot, kassit/laukut, pyyhkeet, torkku- ja päiväpeitot, kaitaliinat, tyynyt, tabletit, huopatabletit), keittiö, valaisimet, spa – tuotteet…

…sisustustuotteet (taulut & kehykset, pääsiäinen, tuolit & rahit, pehmolelut, tarjottimet, ruukut, piensisustus, silkki- ja muovikukat, joulukoristeet, korit, naulakot, peilit, kellot), lyhdyt, ja ulkotulet (kivijalat, hauta- ja öljylyhdyt, Citronella, ulkotulet).

Finnmari sisustusliikkeet Helsingissä

Finnmari REDI
Hermannin rantatie 5, 2. kerros, Stadi, Kauppakeskus REDI
00580 Helsinki
Aukioloajat: maanantai-perjantai 10-21, lauantai 9-18, sunnuntai 12-18
www.finnmari.fi

Finnmari Itis
Itäkatu 1-7, 2. krs, Itis
00930 Helsinki
Aukioloajat: maanantai-perjantai 10-21, lauantai 10-20, sunnuntai 12-18
www.finnmari.fi

Virallinen Finnmari Facebook-sivusto löytyy osoitteesta www.facebook.com/finnmarioy/.

Seuraamalla yhtiön Facebook-sivua saat päivityksiä liittyen myymälöiden uutuustuotteisiin, tarjouksiin, tapahtumiin, ja paljoon muuhun.