Helsingin Finnmatkat matkatoimisto

Finnmatkat matkatoimisto sijaitsee Forumin kauppakeskuksen rakennuksessa Helsingin keskustassa, osoitteessa Mannerheimintie 16.

Vuosittain noin 280 000 valmismatkaa järjestävä Finnmatkat on Suomen toiseksi suurin matkanjärjestäjä.

Finnmatkat matkatoimisto HelsinkiYhtiö kuuluu TUI Nordiciin, Pohjoismaiden suurimpaan matkanjärjestäjään, joka puolestaan on osa TUI Group konsernia, maailman suurinta matkailukonsernia.

Finnmatkojen lomalla olet pääsääntöisesti aina valmistamatkalla, mutta voit tilata firman kautta myös pelkästään lennot.

Valmismatka on helppo ja turvallinen valinta lomailuun, jossa matkailupalvelu koostuu paketista, jonka osia ei voi ostaa erikseen hinnoiteltuina (esim. lento ja hotelli).

Usein törmäät matkatoimistojen valmismatkoihin myös nimillä seuramatkat, pakettimatkat, ja ryhmämatkat.

Finnmatkojen tyypillisiin valmistamatkakohteisiin talvikauden läpi kuuluvat Dubai/Arabiemiraatit, Egypti, Espanja (myös Kanariansaaret), Jamaika, Kap Verde, Malediivit, Mauritius, Meksiko, Myanmar (Burma), Portugali, sekä Thaimaa.

Tyypillisiä kesäajan kohteita matkatoimiston valikoimissa ovat puolestaan Bulgaria, Espanja, Italia, Kreikka, Kroatia, Kypros, Malediivit, Meksiko, ja Turkki.

Finnmatkat Kata Thani Phuket Resort ThaimaaVoit löytää ajankohtaiset valmistamatkakohteet Finnkinon verkkopalvelun sivuilta (www.finnmatkat.fi).

Lomatyyppeinä matkatoimisto on erikoistunut valmismatkoista kategorioihin yhdistelmälomat, kesälomat, talvilomat, all inclusive -lomat, lomat aikuiseen makuun…

…lomat alkaen omalta kotikentältä (kuten Rovaniemeltä, Oulusta, ja Tampereelta), perhelomat, aktiivilomat, TEMA-kiertomatkat, hiihtolomat, kaukomatkat, häämatkat, kaupunkilomat, pääsiäislomat, risteilyt, kuin myös ryhmämatkat (vähintään 20 matkaajan porukat).

Finnmatkat käyttää kohteisiin pääsyyn lentoyhtiöitä TUIfly Nordic, Thomson Airways, TUIfly Germany, Finnair, Jet Time, Thomas Cook Airline, SunExpress, Norwegian, Evelop, ja Freebird.

Huolellisesti valittujen, tasokkaiden lomahotellien ohella perillä kohteissa etuihin kuuluvat Finnmatkojen oppaat, jotka palvelevat asiakkaita 24 h vuorokaudessa.

Saat opaspalvelua Finnmatkojen matkalla puhelimitse, tekstiviestitse ja sähköpostitse silloin, kun se sinulle parhaiten sopii.

Finnmatkat Blue Star Majestic Beach BulgariaOpas lomakohteeseen liittyvine tietotaitoineen on tietysti tavattavissa myös kasvotusten koko loman ajan.

Finnmatkojen taustalta löytyvä yhtiö, TUI Nordic, markkinoi valmismatkoja Suomen lisäksi Ruotsissa, Norjassa, ja Tanskassa nimillä Finnmatkat, Fritidsresor (Ruotsi), Star Tour (Norja), ja Star Tour (Tanska).

Pohjoismaissa matkoja markkinoidaan myös nimikkeillä TEMA, Sportresor, sekä Grand Tours. Pohjoismaiden matkailuryhmään sisältyy lisäksi tilauslentoyhtiö TUIfly Nordic ja risteilyjä kauppaava WonderCruises.

Kokonaisuuden taustalla oleva konserni, TUI Group (jossa TUI on lyhennys sanoista “Tourism Union International”), omistaa puolestaan yli 1800 matkatoimiston verkoston, ja sitä käyttää vuosittain yli 30 miljoonaa matkustajaa 31:stä eri maasta, jotka matkaavat ympäri maailmaa 180 maahan.

Finnmatkat Kauppakeskus Forum
Mannerheimintie 16, 1. kerros
00100 Helsinki
Aukioloajat: ma-pe klo 9-19, la klo 10-16
www.finnmatkat.fi

Finnmatkoilla on olemassa virallinen Facebook-sivusto, osoitteessa www.facebook.com/Finnmatkat.

Facebookin kautta Finnmatkat muun muassa jakaa tunnelmakuvia valmistamatkakohteistaan sekä kertoo ajankohtaisista lomatarjouksistaan.