Helsingin Fishmarket kalaravintola

Fishmarket on Helsingin keskustan Torikortteleiden merenpuoleisella laidalla sijaitseva kalaravintola (Pohjoisesplanadi 17).

Ravintolasta löytyy monipuolinen ruokalista meren herkkuineen ja iloisen tunnelman omaava ruokasali.

Fishmarket kalaravintola HelsinkiFishmarketin tarjontaan sisältyvät ateriat vastapyydetystä kalasta sekä äyriäisbaarin antimet hummereilla, ravuilla, ostereilla, ja simpukoilla.

Ravintola tuo pääruokalistaansa usein teemallisia makuja maailman kuuluisilta kala- ja katumarkkinoilta, teemalla “Fishmarkets of the World”.

Paikka tunnetaankin kohteena, joka yllättää asiakkaansa kala- ja äyriäiselämyksillä, jollaisia ei muualla pääkaupunkiseudulla koe.

Vastapyydetyt, herkulliset kalat ja tuoreet hummerit, ravut, osterit, sekä simpukat ovat juuri oikealla tavalla valmistettuja, ollen täydellisiä ruokia hyvässä seurassa nauttimiseen.

Fishmarket äyriäisruoat Helsinki

Fishmarketin palveluihin kuuluu myös lounasruokailu, maanantaista perjantaihin klo 11:30-14:30.

Fishmarket – Torikorttelit
Pohjoisesplanadi 17
00170 Helsinki
Aukioloajat: ma-ti klo 11:30-14:30 ja 17-22, ke-pe klo 11:30-14:30 ja 17-23, la klo 17-23
www.fishmarket.fi

Voit lukea ajankohtaisen lounas- ja pääruokalistan Fishmarketin virallisten nettisivujen kautta, osoitteessa www.fishmarket.fi.

Samoilta sivuilta löytyy myös viinilista, sisältäen kuohuviinejä, samppanjoita, valkoviinejä, punaviinejä, roseviinejä, sekä jälkiruokaviinejä.