Fisu ja Ranet – fish & chips ravintola Helsinki

Fisu ja Ranet fish & chips ravintola Helsinki toimii kahden toimipaikan voimin, joista toinen sijaitsee osana ydinkeskustan Kampin kauppakeskuksen palveluita (6k Food Market, Urho Kekkosen katu 1).

Vuonna 2013 Tuomo Kujanpään perustama ravintola tarjoaa perinteisen kaavan mukaan valmistettuja, aitoja fish and chips -ruokia.

Fisu ja Ranet Helsinki.

Kaikki toimipisteiden fish & chips ruoat valmistetaan parhaista raaka-aineista ja ekologisuutta kunnioittaen. Mukana annoksissa on paksuja ranskalaisia, joita ravintola maustaa merisuolalla sekä mallasviinietikalla, kastikkeena remouladekastike.

Fish & Chips ravintola Helsinki - Fisu ja Ranet.

Helsinkiläisen ravintolan ekologisuus toiminnassa näkyy muun muassa siinä, että annosten kala on MSC-sertifikoitua turskaa, mikä tarkoittaa, että se on kestävän kalastuksen mukaan pyydystettyä. Lisäksi ravintoloiden käyttämät tarjoiluastiat ovat ympäristölle ystävällisiä.

Fisu ja Ranet fish & chips ravintola Helsinki – osoitteet & aukioloajat

Kampin Keskus
Urho Kekkosen katu 1, E-taso, 6k Food Market, Kampin Keskus
00100 Helsinki
Aukioloajat: maanantai 11-21, lauantai 11-22, sunnuntai 12-19
fisujaranet.fi

REDI
Hermannin rantatie 5, 1. kerros, 6k Food Market, Kauppakeskus REDI
00580 Helsinki
Aukioloajat: maanantai-perjantai 10:30-21, lauantai 10:30-19, sunnuntai 12-18

Voit saada lisätietoja Fisu ja Ranet fish & chips ravintola Helsinki toimipaikoista seuraamalla yhtiön virallisia sosiaalisen median sivuja, kuten Facebookia osoitteessa facebook.com/fisujaranet/.

Voit myös seurata ravintolan virallista Instagram-tiliä osoitteessa instagram.com/fisujaranet/.