Friitala Outlet Tammisto – nahkatakki & kelsiturkki myymälä

Löydät Friitala Outlet Tammisto nahkatakki & kelsiturkki tuotteiden myymälän Vantaalta pääkaupunkiseutua, osoitteesta Ylästöntie 9.

Vuonna 1892 perustettu kotimainen yhtiö on tunnettu etenkin valikoimistaan laadukkaita ja trendikkäitä naisten ja miesten nahkatakkeja, kelsiturkkeja, nahkalaukkuja, sekä jalkineita.

Kaikki myynnissä olevat vaatekappaleet, kengät, ja asusteet valmistetaan käsin pitkän kokemuksen omaavien ammattilaisten toimesta.

Tyyliltään tuotemerkin kokoelmiin kuuluu varsinkin klassisia & ajattomia vaatteita, mutta mukana on myös ultraluksusmaisia kevytnahkaisia vaihtoehtoja.

Yhtiö omaa pitkän historian lisäksi kokemusta jatkuvasta innovaatiosta, josta esimerkkinä on markkinoiden pioneerina toiminut vettähylkivä nahkakäsittely.

Miesten nahkatakit - Friitala Outlet Tammisto.

Tuotteet valmistetaan vain kaikkein parhaimpia nahkalaatuja hyödyntäen. Esimerkkinä tästä lähestymistavasta ovat Suomen Lapissa kasvaneen poron nahka materiaalina, jota käytetään mallistojen ylellisimpiin vaatekappaleisiin.

Tammiston Store & Outlet -myymälä lähellä Helsinkiä on asiakasystävällinen, avarakonseptinen kauppapaikka, josta löydät kattavan valikoiman tämän päivän suomalaista ja kansainvälistä nahkamuotia.

Naisten nahkatakit - Friitala Outlet Tammisto.

Voit shoppailla muun muassa mallistojen nahkatakkeja, kelsiturkkeja, hameita, housuja, kenkiä, laukkuja, lompakoita, käsineitä, päähineitä, matkalaukkuja, pukinenahkaeriä, sekä nahkapaloja.

Friitala Outlet Tammisto – Nahkamaailma
Ylästöntie 9, Nahkamaailma
01510 Vantaa
Aukioloajat: maanantai-perjantai 10:30-19, lauantai-sunnuntai 10-17
friitala.fi

Yksi parhaista tavoista saada lisätietoja Friitala Outlet Tammisto myymälästä ja tarjolla olevista nahkatakki & kelsiturkki mallistoista on yhtiön Facebook-sivu osoitteessa facebook.com/Friitala/.

Facebook-sivua seuraamalla saat päivityksiä muun muassa liittyen myymälän tarjouksiin, uutuustuotteisiin, tapahtumiin, ja paljon muuta.