Helsingin Furla asustekauppa

Italialaisen asustemerkki Furlan konseptimyymälä sijaitsee Helsingin Galleria Esplanadin tiloissa, osoitteessa Pohjoisesplanadi 31.

Furla tunnetaan parhaiten valikoimistaan käsilaukkuja, matkalaukkuja, kenkiä, kelloja, ja muita asusteita, mukaanlukien koruja.

Furla asustekauppa Galleria Esplanad HelsinkiVuonna 1927 Bolognassa Furlanetton perheen toimesta perustettu yhtiö on juuriltaan italialainen, mutta samalla vahvasti kansainvälinen.

Furla on nykyisin yksi keskeisiä tuotemerkkejä nahkatuotteiden ja asusteiden markkinoilla, panostaen muotoilussaan innovatiivisiin valmistustekniikoihin, pysyen kuitenkin lojaalina perinteisille italialaisille taiteen ja designin metodeille.

Brändin tyyli on nykyaikainen ja elegantti, mallistojen ollessa monipuolisia, funktionaalisia, ja ajattomia.

Yhtiö aloitti kansainvälisen laajentumisen 1980-luvun aikana, ja tätä nykyä firman tuotteita myydään sadassa maassa eri puolella maailmaa, mukana 344 pelkästään Furlan tuotteita myyvää putiikkia.

Furla käsilaukut HelsinkiFurlan suosion taustalla oleviin tekijöihin kuuluvat naisellisia ja fiksuja yksityiskohtia sisältävät tuotteet, jotka toimivat kunnianosoituksena italialaisille laadun, kestävyyden ja designin perinteille.

Tuotemerkin luomisprosessia ajavina tekijöinä ovat kauneuden ja täsmällisyyden taltioiminen uusien teknologioiden ja aidon käsityötaidon kautta, joka näkyy yksinkertaisina muotoina, täyteläisinä väreinä, sekä rikkaina tekstuureina.

Vaatekaapin keskeisistä asusteista tulee Furlan käsissä luksustuotteita, sekoittaen reheviä luonnollisia kankaita ja kiiltäviä yksityiskohtia tyyliin, joka on viimeistelty ja moderni.

Ensimmäinen Furlan oma myymälä avasi ovensa Italian Bolognassa vuonna 1955, Via Ugo Bassi kadun varrella. Suomessa yhtiö aloitti toiminnan helmikuussa 2012.

Furla tuotteet Helsinki

Furla Galleria Esplanad
Pohjoisesplanadi 31, 1. kerros
00100 Helsinki
Aukioloajat: ma-pe klo 10-19, la klo 10-18
www.furla.com

Furlan virallinen Facebook sivusto operoi osoitteessa www.facebook.com/Furla.

Facebookin kautta yhtiö mm. kertoo ajankohtaisista tapahtumistaan ja uusista kokoelmistaan.