Helsingin Game House pelikauppa (SULJETTU)

Pelikauppa Game House toimii Helsingissä kauppakeskus Redin tiloissa, osoitteessa Hermannin rantatie 5. (PÄIVITYS 2022: MYYMÄLÄ ON SULJETTU)

Game House on monipuolinen pelaamiseen erikoistunut liike, jonka valikoimiin kuuluvat konsoli- ja PC-pelit ja tarvikkeet, lautapelit, keräilykortit, lelut, ja paljon muuta pelaamiseen liittyvää.

Game House Redi Helsinki.

Osana toimintaansa Game House ostaa kauppojen yhteydessä käytetyt vanhat pelisi.

REDIn 208 m2 kokoisen myymälän yhteydessä on myös pelitila Game House Arcade, mistä löydät muun muassa ilmaiseksi käytettävissä olevia pelipöytiä, PS4 Pro:n, Switch:n, NES- ja SNES-konsolit, Arcade-pelilaitteen, sekä kolme flipperiä.

Voit lisäksi kokeilla myymälän puitteissa (ilmaiseksi) PlayStation VR-laitteistoja.

Vieraillessasi myymälässä pääkategoriat tarjolla oleville tuotteille ovat pelaaminen (3DS, GameCube, NDS, PC, PS1, PS2, PS3, PS4, PSP, Retro, Switch, Vita, Wii, Wii U, Xbox, Xbox 360, Xbox One), lautapelit (aikuisten pelit, korttipelit, lasten pelit, palapelit, perhepelit, roolipelit)…

…keräilykortit (oheistarvikkeet), lelut (figuurit, lajittelemattomat, Nerf, pehmolelut, vauvat), ja muut (julisteet, lajittelemattomat, mukit, muut, Sakami, t-paidat, tuntolevyt, Twilight).

Game House REDI (PÄIVITYS 2022: MYYMÄLÄ ON SULJETTU)
Hermannin rantatie 5, 2. kerros, Sköne, Kauppakeskus REDI
00580 Helsinki
Aukioloajat: maanantai-perjantai 10-21, lauantai 10-19, sunnuntai 12-18
www.gamehouse.fi

Game House pelikaupan virallinen Facebook-sivu löytyy osoitteesta www.facebook.com/GameHouse.fi/.

Voit myös seurata Game Housen virallista Instagram-tiliä osoitteessa www.instagram.com/gamehouse_suomi/.