Helsingin Gasellin Hammaslääkärit

Gasellin Hammaslääkärit palvelee asiakkaitaan Helsingin ydinkeskustassa, Aleksanterinkadulla, Stockmannin tavarataloa vastapäätä.

Hammaslääkäriasema Gaselli toteuttaa korkealla ammattiosaamisella ja vastuuntunnolla hammashoitoosi määritellyn suunnitelman.

Gaselli Hammaslääkärit HelsinkiGaselli on täyden palvelun hammashoitola, jossa tarjolla ovat kaikki keskeiset alan palvelut.

Voit tilata ajan yleishammaslääkäreille, erikoishammaslääkäreille, suuhygienistipalveluihin, sekä röntgenpalveluihin / panoraamaröntgeniin.

Kokonaisuudessaan ydinpalveluihin lukeutuvat hammashoidon kokonaishoidon suunnittelu ja toteutus, hampaiden paikkaus tietokoneavusteisesti / hampaiden paikkaus perinteisesti, sekä digitaalinen röntgenkuvantaminen.

Muita palveluita ovat ien- ja kiinnityskudos­sairausten hoito, hampaiden juurihoidot, hampaiden ulkonäköä korjaavat hoidot, hampaiden oikomishoito lapsilla ja aikuisilla, suun ja hampaiden terveyttä ylläpitävä hoito…

…implanttikirurginen hoito, kudoksia korjaava kirurgia implanttihoidon yhteydessä, hampaiden proteettinen ja implanttiproteettinen hoito, sekä hammaskaarten ja leukojen välistä asentosuhdetta korjaava kirurgia.

Gasellin hammaslääkärit voivat toteuttaa hammashoidot myös nukutuksessa ja korjata purennan toimintahäiriöitä.

Lisäksi hammashoitola toteuttaa Cerec-menetelmällä keraamiset paikat, kruunut, ja pienet sillat, tietokoneohjatusti.

Gasellin Hammaslääkärit Citycenter
Aleksanterinkatu 19, 6. kerros
00100 Helsinki
www.gasellinhammaslaakarit.fi

Voit lukea kaikkien palveluiden esittelyt Gasellin virallisilta verkkosivuilta, osoitteessa www.gasellinhammaslaakarit.fi.

Osaan peruspalveluita ja osalle hammaslääkäreistä on mahdollista tilata aika myös nettiajanvarauksena, paikan nettisivujen kautta.