Helsingin Gastropub Stone’s

Gastropub Stone’s toimii Keskuskadun varrella olevissa tiloissaan, Helsingin kaupungin keskustassa.

Stone’s omaa maineen Helsingin rennoimpiin kuuluvana gastropubina, joka on miljööltään suunniteltu olohuoneen veroiseksi paikaksi viettää vapaa-aikaa ruokien ja juomien ääressä.

Gastropub Stone's HelsinkiRuoasta nautiskelijoita varten Stone’s tarjoaa laavakivigrillissä valmistettuja hampurilaisia, joiden raaka-aineet on hankittu lähialueiden tuottajilta, jonka oheen valikoimissa on kattavasti erikoisoluita vaativallekin alan aficionadolle.

Menun, josta löytyy myös muita maittavia antimia ja pikkupurtavaa, painotus on paikallisten ja luomupohjaisten raaka-aineiden hyödyntämisessä, paikan pyrkiessä tarjoamaan vain parhaita makuja pubi ympäristössään.

Tilat ovat avoinna myöhään, ja yhdistettynä keskeiseen kaupunkisijaintiin Stone’s on erinomainen paikka viettää iltaa ystävien ja hyvän ruoan seurassa seurassa.

Gastropubin palveluvalikoimiin kuuluu lisäksi erillinen, äänieristetty kokous- ja ruokailukabinetti 10:lle henkilölle, joka on varustettu modernein kokoustekniikoin ja äänentoistojärjestelmin (joka kuuluu tilan vuokrahintaan).

Maanantaista perjantaihin kaikkiaan 235 asiakaspaikkainen Gastropub Stone’s on suosittu kohde lounasruokailua varten, kello 11-14.

Vaihtuvassa lounasruokalistassa näkyy aina paikan yhteistyö lähituottajien kanssa sekä luomutuotteiden hyödyntäminen.

Gastropub Stone’s
Keskuskatu 4, 1. kerros
00100 Helsinki
Aukioloajat: ma klo 11-24, ti-to klo 11-02, pe-la klo 11-03, su klo 12-24
www.stonespub.fi

Gastropub Stone’s on osa HOK-Elanto konsernin ravintolatoimintoja pääkaupunkiseudun alueella.

Saman konsernin omistamia pubeja ovat myös läheltä löytyvät Kitty’s Public House (Keskuskatu 6) sekä Pickwick Pub (Kaivokatu 10).